Search

Άλμα σωτηρίας για τον Άτλα Σελίνου με νίκη στο ντέρμπι παραμονής της ΕΠΣ Ξάνθης με την Κεντητή(+pics)

Ο Άτλας Σελίνου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, με την ομάδα του Σελίνου να κερδίζει την Κεντητή στο ντέρμπι παραμονής.

Η ομάδα του Γιώργου Τζαρτάκη σε ένα ματς με λίγες καλές στιγμές κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 53′ χάρις σε τέρμα του Φώτη Πανόπουλου μετά απο ασίστ του Αλβανίδη, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν τελειώνοντας μάλιστα το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη αρχικά του Αδέμ στο 62 και εν συνεχεία του Αχμέτογλου Αμέτ στο 79′. Με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε 1-2 περιπτώσεις κοντά και σε δεύτερο τέρμα όμως και πάλι στο φινάλε πανηγύρισαν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για την μάχη της παραμονής.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Άτλα έφτασε τους 14 βαθμούς και ξεπέρασε την Κεντητή που έχει 13, με τους δύο όπως και τους ΑΕΞ και Μάνδρα να αγωνιούν για το τι θα γίνει με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής καθώς αν πέσει ομάδα της Ξάνθης πέρα απο το Κουτσό και όπως όλα δείχνουν τον Κύρνο θα πέσει και  τρίτη ομάδα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Βαχαβιώλο και Τσεκμέ.

ΑΤΛΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ: Πανδράκης, Σάββογλου, Δαλακούρας, Παπαευαγγέλου Γ., Καλαμάρης Ν., Ντανατσίδης, Παπαευαγγέλου Δ., Αλβανίδης(90′ Πανίδης), Καλαμάρης Π.(59′ Ελευθεριάδης), Πανόπουλος, Ντόκο

ΚΕΝΤΗΤΗ: Σιακίρ Τανζ., Καραοσμάν, Σαδουλά, Ιζέτογλου, Ραμαδάν Ουφούκ, Αδέμογλου, Μπαϊράμογλου(64′ Αρίφ), Γιουσούφογλου, Ρεσήτογλου, Αχμέτογλου, Αμέτογλου(73′ Τσάκαλος)

Share it