Search

“Όρθια” στις Σέρρες η Δόξα Προσκυνητών που κράτησε στο μηδέν το Σκούταρι!

Ζωντανές κράτησε τις λιγοστές ελπίδες παραμονής της η Δόξα Προσκυνητών που απέσπασε λευκή ισοπαλία στις Σέρρες, απέναντι στην Ελπίδα Σκουτάρεως.

 

Στο πρώτο ημίχρονο η Ελπίς ήταν ανώτερη, ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία έχοντας ευκαιρίες με τους Παπαβασιλείου, Παναγιωτίδη, Ζυγκερίδη και Δαγκούλη για να πάρει κεφάλι στο σκορ, ενώ η Δόξα απείλησε με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μόσχου στο 42΄, στην οποία αντέδρασε θετικά ο Γιαννακίδης.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή έχοντας και δύο δοκάρια με τον Παναγιωτίδη στο 46΄ με σουτ και σε φάουλ του Καπετάνου στο 78΄ και αρκετές ακόμη καλές στιγμές. Ενώ η Δόξα είχε σπουδαία στιγμή για να πάρει τη νίκη σε τετ α τετ του Πότση στο 77΄ που απέκρουσε ο νεαρός τερματοφύλακας των Σερραίων με τα πόδια.

Πολύ καλή εμφάνιση απο τους Προσκυνητές που έβγαλαν ψυχή και πάθος και  έδειξαν πως παρότι είναι σχεδόν αδύνατη η παραμονή είναι αποφασισμένη να μην πέσει αμαχητί. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τσαλοχίδης με βοηθούς τους Κωτούλα και Παπαδόπουλο απο το Κιλκίς.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ(Α.Στύλος): Γιαννακίδης, Ταχματζίδης(68΄ Γεωργιάδης), Σαϊνατούδης, Αγγελίδης, Μουσικάκης, Δαγκούλης, Παπαβασιλείου, Νικολίτσας(87΄ Γεράκης), Παναγιωτίδης, Κεχαγιάς(68΄ Καπετάνος), Ζυγκερίδης(77΄ Στεφανίδης)

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ(Ν. Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Κελεσίδης, Τσορτανίδης(79΄ Παγώνης), Σιδηρόπουλος(85΄ Γιαννακίδης), Καραγιαννίδης, Τρίχας, Βελή, Πότσης, Σιχλιμοίρης(61΄ Ζήνωνος), Βάσκος, Μόσχος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it