Search

Διατήρησαν το αήττητο εκτός έδρας οι Βασίλισσες που κέρδισαν στο ‘Ελ Θράκικο” την Ροδόπη ’87!

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Κοσμίου και με πολύ δυνατό αέρα οι Βασίλισσες της Θράκης κατάφεραν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο και με πολύ ωραίο τέρμα της Σέβης Μετοικίδου να νικήσουν την Ροδόπη ’87 στο Γυναικείο “Ελ Θράκικο”.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Ροδόπης ήταν καλύτερη και είχε αρκετές στιγμές έπεσε όμως πάνω σε μια εξαιρετική Μαγγοπούλου που κράτησε το μηδέν. Με την ομάδα της Ξάνθης να ισορροπεί το ματς στην επανάληψη και στο 60′ με ένα φοβερό σουτ της Μετοικίδου να φτάσει στη νίκη, ενώ άγγιξε και δεύτερο γκολ όμως ούτε η Πόρναλη ούτε η Κατσαρού κατάφεραν να νικήσουν την Γιώρκα, ενώ και η ομάδα της Ροδόπης απείλησε χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο.

Με αυτή τη νίκη οι Βασίλισσες έφτασαν στους 14 βαθμούς και εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση, έχοντας δύο λιγότερους απο την δεύτερη ομάδα της Ροδόπης, που είδε το εξαιρετικό σερί νικών της να σπάει και έτσι έμεινε στους 16 βαθμούς μια στροφή πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως οι Βασίλισσες παραμένουν αήττητες εκτός έδρας!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο  Παναγιώτης Σταφύλας με βοηθούς τους Στέλλα Χρηστίδου και Μάριο Ναζιρόπουλο της ΕΠΣ Έβρου.

ΡΟΔΟΠΗ ’87: Γιώρκα, Κακοψήτου, Κουφού, Σωκράτους, Καρακουλάκη, Θεοφίλου, Περιβολοπούλου, Πατεράκη, Γιαμπούρη, Τσουκαλά, Μπασούρη. Ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο ματς οι Αντωνοπούλου και Γεωργοπούλου.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Μαγγοπουλού, Ναλμπάντη, Παπατζέλου, Γκονζάλες, Χατζηαντωνίου, Μετοικίδου, Μαυρομάτη, Βλάχου, Γιουγκή(46′ Γεωργαλή), Κατσαρού, Πόρναλη(72′ Παρδή)

Share it