Search

Μια δεκάδα τιμωρημένων στην 18η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής! Οι πέντε τιμωρημένοι Θρακιώτες

Μια δεκάδα τιμωρημένων δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα τους και πέντε Θρακιώτες.

Καταρχάς να σημειώσουμε πως ο Κάρεν Αβογιάν της ΑΕ Διδυμοτείχου αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο ματς των Εβριτών με το Σκούταρι και έτσι χάνει το ντέρμπι παραμονής με τον Ξηροπόταμο, ενώ αντιστοίχως και οι Δραμινοί θα έχουν ανάλογη απουσία λόγω αποβολής του Δημήτρη Κονταξή.

Δεν θα αγωνιστεί στο ξανθιώτικο ντέρμπι ο Γιάννης Μπουνταγκίδης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, ενώ τα επόμενα δύο παιχνίδια του Νέστου Χρυσούπολης θα χάσει ο ξανθιώτης αμυντικός Άγγελος Παυλακάκης που συμπλήρωσε 7 κίτρινες.

Της επόμενες δύο αγωνιστικές θα απουσιάσει και ο Άγγελος Παπαστεριανός της Καβάλας που συμπλήρωσε 7 κάρτες, ενώ ο Γιάννης Τουνουσίδης της Καρπερής συμπλήρωσε 4 κίτρινες και χάνει το ματς με τον Απόλλων Παραλιμνίου.

Εκτίουν την ποινή των δύο αγωνιστικών που δέχθηκαν οι Γιάννης Κουτζαβασίλης και Γρηγόρης Ρούμπος του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ενώ τιμωρημένοι παραμένουν και οι Παναγιώτης Περτσάς και Τάσος Φαρμάκης της Δόξας Προσκυνητών

Share it