Search

Πρόκριση της Α.Ε.Κ. και άλλα δύο μονά αποδεκτά απ’ το SA BET!

Πριν μία βδομάδα πραγματοποιήθηκε το πρώτο σκέλος της φάσης των “32”του Europa League, με κάποιες ομάδες να εξασφαλίζουν πρακτικά την πρόκριση τους και άλλα ζευγάρια να παραμένουν “ανοιχτά”.

Ένα τέτοιο είναι αυτό της Α.Ε.Κ., της μόνης ελληνικής ομάδας που συνεχίζει στην Ευρώπη, απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου. Ο “Δικέφαλος”απέναντι στους Ουκρανούς στο ΟΑΚΑ έδειξε καλύτερα στοιχεία και άξιζε κάτι παραπάνω. Βλέποντας την αγωνιστική συμπεριφορά της Ντιναμό και στα δύο παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα μετά την επανέναρξή του στην Ουκρανία, είναι προφανές πως δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο. Η “΄Ενωση” αν εμφανιστεί όπως στο πρώτο ματς, δεν θα χάσει.

Ντιναμό Κιέβου – Α.Ε.Κ. 2DNB (2,90) ή Χ2Δ (1,90)

Αναμετρήσεις που έχει κριθεί η πρόκριση θα τις αφήσω κατά μέρος, καθώς δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον σε καλή απόδοση. Μία απόδοση κοντά στο “2,00” που θα συνάδει με το παιχνίδι των μονών αποδεκτών. Τα υπόλοιπα δύο μονά αποδεκτά έχουν κοινά στοιχεία. Το φαβορί είχε χάσει εκτός έδρας και υποδέχεται τον αντίπαλό του ‘σπίτι” του για να ανατρέψει την κατάσταση. Θεωρώ πως τόσο η Λάτσιο, όσο και η Ζενίτ δεν θα έχουν πολύ εύκολο βράδυ σήμερα, με τις Στεάουα και Σέλτικ να μπορούν να τις βάλουν δύσκολα με κάποιο γκολ.

Λάτσιο -Στεάουα G/G 2,30

Ζενίτ – Σέλτικ G/G 1,91

Κουβανός

Share it