Search

Εντυπωσιακή νίκη με ανατροπή για την Εθνική Νέων με βασικούς τους Παπάζογλου, Ξενιτίδη και Μελιόπουλο!

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Νέων απέναντι στην Ουκρανία στο Καυτατζόγλιο στάδιο, καθώς παρότι βρέθηκαν να χάνουν οι διεθνείς μας ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και έφτασαν σε μια πολύ σημαντική απο ψυχολογικής πλευράς νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31‘ με τον Κορνιένκο στο δεύτερο ημίχρονο όμως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε την ανατροπή ισοφαρίζοντας αρχικά το παιχνίδι στο 52‘ με τον Βοίλη και στη συνέχεια  πήρε “κεφάλι” στο σκορ στο 77‘ με τον Δουβίκα, ενώ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 86‘ με τον Αντζουλά, με κεφαλιά.

Σε γενικές γραμμές η Εθνική ομάδα άφησε πολλές υποσχέσεις ενόψει της συμμετοχής της στην Elite Round, που βρίσκεται προ των πυλών. Βασικοί αγωνίστηκαν ο Εβρίτης αμυντικός Δημήτρης Παπάζογλου, ο ξανθιώτης μέσος του Ολυμπιακού Γιώργος Ξενιτίδης όπως και ο Ημαθιώτης μεσοαμυντικός της Ξάνθης Δημήτρης Μελιόπουλος.

ΕΛΛΑΔΑ: Αθανασίου, Σταμούλης, Παπαδογιωργάκης, Ζήσης, Παπάζογλου, Νταλακουρας, Μελιόπουλος, Ξενιτίδης, Δημήτρουλας, Σαρδέλης, Βοΐλης

Αγωνίστηκαν και οι:Σιαμπάνης, Λύρατζης, Αντζουλάς, Μπούσης, Χατζηδίμπας, Αποστολάκης, Εμμανουηλίδης, Γιούσης, Καμπετσής, Δουβίκας

Share it