Search

ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ: Καινοτομεί και πάλι και βραβεύει τους αρχισκόρερ της σε καθεστώς μυστικότητας!

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Έβρου εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί πρότυπο οργάνωσης, εύρυθμης λειτουργίας, προγραμματισμού και φυσικά παράδειγμα στον τομέα της επικοινωνίας με τα Μ.Μ.Ε. και κατ’ επέκταση της ενημέρωσης του φίλαθλου κόσμου.

Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν, πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά, πραγματοποιώντας υπό καθεστώς  μυστικότητας μία εκδήλωση γιορτή, την οποία άλλες ΕΠΣ φροντίζουν να διαφημίσουν εβδομάδες πριν την υλοποίησή της.

Χωρίς να έχουν ενημερωθεί επίσημα τα Μ.Μ.Ε. (ελπίζουμε τουλάχιστον να έχουν ενημερωθεί οι ομάδες) σήμερα Τετάρτη, η ΕΠΣ Έβρου θα πραγματοποιήσει τη Γενική της Συνέλευση σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο  της οποίας (όπως διαβάσαμε στο tvthrakiotis.gr) θα βραβεύσει τους πρώτους σκόρερ των τεσσάρων πρωταθλημάτων που διοργάνωσε πέρσι (Α’ Τοπικό και τρεις όμιλου Β’ Τοπικού). Γιαννόπουλος (πρώτος σκόρερ Α’ Έβρου). Λαμπάκος (πρώτος σκόρερ Νότιου Ομίλου Β’Έβρου). Πιρπιρής (πρώτος σκόρερ Κεντρικού Ομίλου Β’ Έβρου) και Καβουρούδης (πρώτος σκόρερ του Βόρειου Ομίλου της Β’ Έβρου) θα παραλάβουν τα βραβεία τους σήμερα (υποσημείωση:αν έχουν ενημερωθεί εγκαίρως), ώστε να επιβραβευτούν για την περσινή τους επιτυχία.

Μία εκδήλωση που θα έπρεπε να είναι γιορτή για το εβρίτικο ποδόσφαιρο, υποβαθμίζεται -για ακόμη μία χρονιά- απ’ την ΕΠΣ Έβρου, που με τις πρακτικές της μάλλον δείχνει πως είναι μία αγγαρεία την οποία απλά πρέπει να τακτοποιήσει. Αφήνοντας στο σκοτάδι τα Μ.Μ.Ε. δεν υποτιμά αυτά, αλλά τον κόσμο που περιμένει να ενημερωθεί…

 

 

Share it