Search

Κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς απο 8 συλλόγους της Ξάνθης που ενώνουν της δυνάμεις τους για τον μικρό Βασίλη!(+pics)

Για ακόμη μια φορά με πρωτεργάτη τον Τάσο Κωνσταντινίδη και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Πυροσβεστών Ν. Ξάνθης οκτώ σύλλογοι της πόλης ανάμεσα τους και οι Παλαίμαχοι ΑΟΞ, Ασπίδας, Βιστωνίδας και Ηρακλή Ζυγού, ενώ νουν της δυνάμεις τους και διοργανώνουν φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του μικρού Βασίλη. που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τα παιχνίδια θα γίνουν Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 1700 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ  Le Challet. Θα γίνει κλήρωση και τα ζευγάρια που θα βγουν θα παίξουν μεταξύ τους έναν αγώνα με δύο ημίχρονα των 35 λεπτών. Όλες οι ομάδες θα είναι νικήτριες και πρωταθλήτριες στο τουρνουά άλλωστε σκοπός όλων είναι να βοηθήσουν το 3χρονο Βασίλη από την Ξάνθη να βγει νικητής από το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Εκτός από την ομάδα του Π.Α.Σ Πυροσβεστών Ν.Ξάνθης θα συμμετέχουν: Παλαίμαχοι ΠΑΕ Α.Ο Ξάνθης, Παλαίμαχοι Ασπίδας Ξάνθης, Παλαίμαχοι Βιστωνίδας, Παλαίμαχοι Ηρακλή Ζυγού, Αστυνομική Δ/νση Ξάνθης, Εκπαιδευτικοί Ξάνθης, Σωματείο Ταξί Ξάνθης

Ήδη ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων που κοστίζουν μόλις ένα(1) ευρώ, και μπορείτε να τα προμηθευτείτε απο τα σήμεια:

1.Πρακτορείο ΟΠΑΠ κ.Παπαδόπουλου, Καραολή Μιχαήλ 54, Ξάνθη

2.“Όπως Παλιά” βιολογικά προϊόντα , Λευκίππου 8 Ξάνθη,

3.Meat House Grill Ξάνθης, , Κονδύλη Γεωργίου 38, Ξάνθη

4.Κρεοπωλείο Κουμουλίδη Παναγιώτη, Κονδύλη Γεωργίου 38Α, Ξάνθη,

5.Φούρνος “Ηρακλής”,Περικλέους 20 Ξάνθη

6. Και φυσικά στα μέλη των ομάδων που συμμετέχουν.

 

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος από την Ξάνθη είναι μόλις τριών χρονών. Τον Μάιο του 2017 διαγνώστηκε με ραβδομυοσάρκωμα στην ουροδόχο κύστη. Μετά από έναν κύκλο χημειοθεραπειών στην Ελλάδα κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση του παιδιού σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού προκειμένου να του δοθεί η βέλτιστη επιστημονική λύση. Από τις 3 Ιανουαρίου η οικογένεια βρίσκεται ήδη στην Γερμανία όπου το παιδί θα υποβληθεί άμεσα σε θεραπείες με μεγάλο κόστος. Όλοι μαζί μπορούμε ώστε ο Βασίλης να γυρίσει πίσω ΝΙΚΗΤΗΣ!

 

Share it