Search

Δήμος Μπαξεβανίδης: “Κοιτάμε τον Απόλλωνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί τα λάθη στοιχίζουν”

Την προσοχή του στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στρέφει μετά την βαριά ήττα απο την ΑΕΚ ο εκ των αρχηγών του ΑΟΞ, Δήμος Μπαξεβανίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το ματς στο ΟΑΚΑ:

«Σίγουρα το σκορ τα λέει όλα. Δε χρειάζεται να το αναλύσουμε πολύ το παιχνίδι αγωνιστικά κυρίως. Είχαμε προβλήματα από το ξεκίνημα, χάσαμε με 4-0. Υπάρχει προβληματισμός στην ομάδα και για το σκορ, αλλά και για την εμφάνιση, αλλά εμείς και σαν παίκτες και σαν ομάδα θα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή με τον Απόλλωνα και να το κοιτάξουμε, να δούμε το παιχνίδι με αισιοδοξία για να μπορέσουμε μήπως και σώσουμε το σημερινό».

Για το αν υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης ή απειρία στο κέντρο της άμυνας, όπου ο Μελιόπουλος έχασε σε όλα τα γκολ τον Βράνιες:
«Ο Δημήτρης είναι νέος, ταλαντούχος, έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Δε νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν μόνο στο κέντρο της άμυνας γιατί για να φτάσει η μπάλα εκεί έχουν προηγηθεί κι άλλα λάθη. Θεωρώ ότι η αμυντική λειτουργία δεν ήταν αυτή που έπρεπε, όπως και η επιθετική, θα πρέπει να το κοιτάξουμε, θα πρέπει να βελτιωθούμε, ίσως γιατί πιστέψαμε ότι έχουμε βελτιωθεί αρκετά, αλλά η βελτίωση δε σταματάει ποτέ και θα πρέπει μες στη βδομάδα κιόλας να ξεκινήσουμε και να πιάσουμε δουλειά».

Για τη «μάχη» της πέμπτης θέσης:
«Εμείς σαν ομάδα, το έχω πει και θα το ξαναπώ άλλη μια φορά, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κοιτάμε το επόμενο και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Σίγουρα θα είναι ευχάριστο το γεγονός αν στο τέλος είμαστε στην πέμπτη θέση και βγούμε στην Ευρώπη, αν μας βοηθήσουν οι συγκυρίες με το Κύπελλο, αλλά θεωρώ ότι έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια, θα πρέπει να’ μαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι γιατί έχει αποδειχθεί και στην προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και τώρα ότι αν δεν είσαι αυτός που πρέπει, τα λάθη στοιχίζουν και πλέον κάθε βαθμός είναι σημαντικός».

Share it