Search

Έφυγε με το διπλό από την Ξυλαγανή ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και πλησίασε σε απόσταση βολής την κορυφή!

Με 0-2 επικράτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου του Ορφέα Ξυλαγανής στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης και πλησίασε στους 3 βαθμούς την κορυφή.

Σε ένα κακό ποιοτικά ματς με λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ο Μέγας ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 35′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ, ένα τέρμα στο οποίο φέρει ευθύνη και ο τερματοφύλακας της Ξυλαγανής. Ο γηπεδούχος Ορφέας, ο οποίος δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τα καρέ του Μέγα, είχε την μεγαλύτερή του ευκαιρία στο 57′, με την εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη, την οποία μπλόκαρε ο Παπουτσίδης.

Οι φιλοξενούμενοι και συγκεκριμένα ο Ρομπέρ, που έχει σκοράρει και στα 7 ματς στα οποία έχει φορέσει τη φανέλα του Μέγα, είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του Μέγα, όμως το σουτ που επιχείρησε μέσα από την μικρή περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 0-2 σημειώθηκε στο 80′, όταν ο Καραπάτσιος γύρισε την μπάλα στον Παπαρούνα που ακολουθούσε την αντεπίθεση του Μέγα, με τον τελευταίο να σκοράρει με κοντινό πλασέ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαμαλίδης που είχε για βοηθούς τους Καραγιάννη και Πανταζή.

*Φώτο αρχείου

Share it