Search

Πήρε “φωτιά” η μάχη της παραμονής στην Γ’ Εθνική! Το πρόγραμμα των διεκδικητών στις τελευταίες πέντε στροφές

Με την μάχη να μαίνεται όσον αφορά την παραμονή στην Γ’ Εθνική, και πέντε στροφές να απομένουν στον πρώτο όμιλο το Sportsaddict μάζεψε και σας παρουσιάζει τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν για την μεγάλη μάχη που δίνουν με όλα να δείχνουν πως η κατάσταση θα πάει έτσι μέχρι το τέλος.

Σε ασαφώς πλεονεκτικότερη θέση βρίσκεται ο Άρης Αβάτου και ο Νέστος Χρυσούπολης που έχουν ήδη +4 και +3 απο την ζώνη του υποβιβασμού αλλα και τουλάχιστον 1-2 ματς ο καθένας που μοιάζουν πιο “εύκολα”.

Άλλωστε για να βρεθούν σε δύσκολη κατάσταση οι δυο τους θα πρέπει ομάδες όπως ο Ορφέας και ο Ξηροπόταμος κατά βάση να σημειώσουν πάνω απο μια με δύο νίκες σε σχέση με Άρη και Νέστο για να ελπίζουν. Ο Ορφέας Ξάνθης έχει το ατού τους ενός βαθμού και της ισοβαθμίας τόσο με Ξηροπόταμο όσο και με ΑΕΔ που ακολουθεί στο -4, ωστόσο έχοντας πέρα απο το ξανθιώτικο ντέρμπι δύσκολες εξόδους σε Παραλίμνιο, Καβάλα και Σκούταρι οπού αναζητά τουλάχιστον ένα μεγάλο αποτέλεσμα

Δύσκολο έργο έχει ο Ξηροπόταμος που ωστόσο έχει να δώσει τρία εντός έδρας ματς, με τα δύο συνεχόμενα μπροστά της με ΑΕΔ και Άβατο να είναι τα πλέον καταλυτικά στην μάχη της ουράς.

Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται και η ΑΕΔ που είναι στο -4 απο τον Ορφέα ενώ μειονεκτεί και στην ισοβαθμία με τους ξανθιώτες, η ομάδα του Έβρου έχει μπροστά της τρία πολύ μεγάλα ματς με κυριότερο αυτό της ερχόμενης Κυριακής με τον Ξηροπόταμο στην Δράμα. Βέβαια η ΑΕΔ έχει τρία ματς στο γήπεδο της οπού την κάνουν να ελπίζει σε μια καλή συγκομιδή, αν και για να έχει ακόμη περισσότερες ελπίδες παραμονής πρέπει να κάνει και ένα αποτέλεσμα εκτός

Μηδαμινές είναι οι ελπίδες παραμονής των Προσκυνητών μετά την ήττα απο το Σιδηροχώρι, ειδικά αν δει κανείς το πρόγραμμα με τρεις εξαιρετικά δύσκολες εξόδους.

Καταλυτικό ρόλο στην μάχη της παραμονής θα παίξει η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που έχει να παίξει με όλες της ομάδες, πλην ΑΕΔ και Προσκυνητές, που βρίσκονται πάνω η κάτω απο την ζώνη του υποβιβασμού. Το μοιραίο περιμένει η Καρπερή που πλην των αγώνων με της ομάδες της Κομοτηνής έχει τρία πολύ δύσκολα ματς.

Πιο συγκεκριμένα της τελευταίες πέντε στροφές στην μάχη της παραμονής έχουμε:

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(25β.): Ορφέας Ξάνθης(εκτός), Μ. Αλ. Ξηροπόταμου(εντός), ΑΕ Διδυμοτείχου(εντός), Απόλλων Παραλιμνίου(εκτός), Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου(εντός)

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ(24β.): Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου(εκτός), ΑΟ Καβάλα(εντός), Ελπίς Σκουτάρεως(εκτός), Δόξα Προσκυνητών(εντός), Αετός Ορφανού(εκτός)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(22β.): Άρης Αβάτου(εντός), Απόλλων Παραλιμνίου(εκτός), Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου(εντός), ΑΟ Καβάλα(εκτός), Ελπίς Σκουτάρεως(εκτός)

————————————————————————————————-

Μ. ΑΛ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(21β.): ΑΕΔ(εντός), Άρης Αβάτου(εκτός), Απόλλων Παραλιμνίου(εντός), Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου(εκτός), ΑΟ Καβάλα(εντός)

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ(18β.): Μ. ΑΛ. Ξηροπόταμου(εκτός), Δόξα Προσκυνητών(εντός), Άρης Αβάτου(εκτός), Αετός Ορφανού(εντός), Απόλλων Παραλιμνίου(εντός)

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ(15β.): Ελπίς Σκουτάρεως(εκτός), ΑΕΔ(εκτός), Αετός Ορφανού(εντός), Νέστος Χρυσούπολης(εκτός), Μ. Αλ. Καρπερής(εντός)

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ(10β.): Νέστος Χρυσούπολης(εντός), Μ. Αλ. Καρπερής(εντός), Ορφέας Ξάνθης(εκτός), Μ. Αλ. Ξηροπόταμου(εντός), Άρης Αβάτου(εκτός)

Μ. ΑΛ. ΚΑΡΠΕΡΗΣ(9β.): Απόλλων Παραλιμνίου(εντός), Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου(εκτός), ΑΟ Καβάλα(εκτός), Ελπίς Σκουτάρεως(εντός), Δόξα Προσκυνητών(εκτός)

Share it