Search

Video: Ασίστ και γκολ απο Μελισσόπουλο και ο ΝΠΣ Βόλος συνεχίζει την πορεία του προς την Football League!

Με τον ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Ραφαήλ Μελισσόπουλο να είναι σε εξαιρετική μέρα με μια ασίστ και ένα γκολ ο ΝΠΣ Βόλος κέρδισε με άνεση 3-0 τον Οπούντιο και διατηρήθηκε με άνεση στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 7’ με τον συνήθη ύποπτο, Μάντζη. Ο δανεικός απο την Ξάνθη Ραφαήλ Μελισσόπουλος σέντραρε από τη δεξιά πλευρά, έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, στέλνοντας τη μπάλα στη μικρή περιοχή, όπου ο υψηλόσωμος επιθετικός των «κυανέρυθρων» άνοιξε το σκορ (1-0), με δεξί πλασέ στην αριστερή πλευρά του Ανδρούτσου, χωρίς να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Σχεδόν αμέσως οι γηπεδούχοι πέτυχαν  και δεύτερο τέρμα, μετά από τρία λεπτά, με τον Ηλιόπουλο, το οποίο προήλθε από στημένη φάση. Ο Πίτου Γκαρσία έβγαλε τη σέντρα με το αριστερό στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, με τη μπάλα να απομακρύνεται αρχικά, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ηλιόπουλος έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Το σκηνικό του πρώτου ημιχρόνου επαναλήφθηκε και στο δεύτερο μέρος, με τους «κυανέρυθρους» να πιέζουν ασφυχτικά τους φιλοξενούμενους από την έναρξη του ημιχρόνου και τελικά να πετυχαίνουν γκολ στο 50’. Ο Ντόσης έβγαλε μακρινή μπαλιά ακριβείας στον Μελισσόπουλο, ο οποίος από αριστερός μεσοεπιθετικός βρέθηκε να έχει ρόλο κεντρικού επιθετικού, πλασάροντας σωστά μέσα από την αντίπαλη περιοχή τον Ανδρούτσο, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

https://www.youtube.com/watch?v=SAP57BeN8nM

Share it