Search

Το τεχνικό τιμ και το ρόστερ παρουσία και Ολυμπιονικών της πρώτης Θρακιώτικης ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο!

Για πρώτη φορά φέτος Θρακιώτικος σύλλογος θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο και αυτός είναι ο Ηρόδικος Κομοτηνής.

Η ομάδα της Κομοτηνής, με προπονητή τον Κίμωνα Λεχούδη, τοποθετήθηκε  στον βόρειο όμιλο μαζί με τον Άρη, τον Μέγα Αλέξανδρο Πυλαίας ’94, την Ίριδα Καβάλας, τον Πανσερραϊκό, τους Αργοναύτες Βόλου και τη Γυμναστική Ένωση Τρικάλων «Αστέρας». Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 17-18 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 26-27 Μαΐου.

Στο τεχνικό τιμ πέρα απο τον Κίμωνα Λεχούδη θα βρίσκονται ως βοηθός ο Γιώργος Παπαδόπουλος, σε ρόλο γυμναστών οι Δημήτρης Πανταζής, Ηλέκτρα Γιάννάκη και Γιώργο Πολίτη, ενώ σε ρόλο φυσιοθεραπευτή της ομάδας θα είναι ο Παναγιώτης Δέλτσιου.

Στη πρεμιέρα η ομάδα του Ηρόδικου θα αντιμετωπίσει στην Πυλαία τον Μέγα Αλέξανδρο. Ενώ στα υπόλοιπα ματς ο επίσης πρωτοεμφανιζόμενος Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τον ισχυρό Άρη στην Θεσσαλονίκη, ενώ η Ίριδα Καβάλας θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρικάλων.

Το ιστορικό πρώτο ρόστερ του Ηρόδικου αποτελείται απο 12 άνδρες και 2 γυναίκες, με την ξανθιώτισσα Παρα-ολυμπιονίκη στην Κολύμβηση Σεμιχά Ριζάογλου να δίνει μια ξεχωριστή νότα στην ομάδα.

Αναλυτικά το ρόστερ του Θρακιώτικου συλλόγου αποτελούν οι:

1) ΛΕΧΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

2)ΜΙΧΑΗΛ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

3) ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΛΑΠΑΡΙΔΗΣ

4) ΜΙΜΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ

5) ΤΣΙΚΟΥΡΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6) ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

7)ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

8)ΣΑΠΡΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

9) ΝΙΧΑΤ ΧΟΥΣΕΙΝ

10) ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΕΥΘΑΛΙΑ

11)ΚΑΜΑΛ ΚΟΥΑΝΤΡΤΟΥΛΑΧ

12)ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

13)ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

14)ΣΕΜΙΧΑ ΡΙΖΑΟΓΛΟΥ

Share it