Search

Στον τελικό του Εφηβικού πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ η Ασπίδα Ξάνθης με μεγάλη νίκη επί του Πανσερραϊκού!

Με σπουδαία εμφάνιση ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο η Ασπίδα Ξάνθης κέρδισε στην Καβάλα τον Πανσερραϊκό με 71-60 και πήρε την πρόκριση για  τον τελικό στη διοργάνωση των Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η ομάδα των Αντώνη Κασαρτζίδη και Χρήστου Βαχαρίδη μετά τα πρώτα δύο δεκάλεπτα που το ματς ήταν ντέρμπι, είδαν την ομάδα τους να είναι εντυπωσιακή στην τρίτη περίοδο και με επι μέρους σκορ 28-12 να εκτοξεύουν την διαφορά στο +17, και παρά την μεγάλη πίεση που δέχτηκαν στην τελευταία περίοδο κράτησαν τη νίκη μέχρι το φινάλε και με το 71-60 να είναι το τελικό σκορ ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για την μεγάλη νίκη και πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Κορυφαίοι για τους ξανθιώτες ήταν οι Παπανικολάου και Καζόγλου, ενώ σε καλή μέρα ήταν επίσης και οι Φαρχάτ, Χαραλαμπίδης, Πατσής, Αρβανιτάκης και Σμυρλόγλου όπως και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.

Διαιτητές: Κατρακάρης – Κανελόπουλος

Δεκάλεπτα: 15-14, 25-26 (ημ.), 37-54, 60-71

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χ. Βαχαρίδης – Αντ. Κασαρτζίδης): Σμυρλόγλου  4(1), Παυλάκης, Μπατιρίδης, Χαραλαμπίδης 9(1), Αρβανιτάκης  5, Ντεμάι, Παπανικολάου  23, Πάτσης  6, Παπαϊωάννου, Καζόγλου  15, Φαρχάτ  9

Share it