Search

Έμεινε στα…Καρναβάλια η Ξάνθη που υπέστη ντροπιαστική ήττα απο την ΑΕΚ! Με γκολ οφσάιντ πίσω στο σκορ η Ξάνθη!!!

Απαράδεκτη εμφάνιση για την Ξάνθη που υπέστη βαριά ήττα με 4-0, απο το ημίχρονο κιόλας, απο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι οφσάιντ το γκολ που βάζει πίσω στο σκορ την Ξάνθη, αμφισβητούμενο και ιδιαίτερα οριακό όμως και το τρίτο τέρμα της ΑΕΚ και του Βράνιες που έκανε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του!!

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μιλά για διαιτησία, αν και έπαιξε τον ρόλο της, όταν συνοδεύεται απο μια τόσο απαράδεκτη εμφάνιση με τους παίκτες να φαίνεται πως είχαν το μυαλό τους στο…καρναβάλι της πόλης. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως σχεδόν όλα τα γκολ της ΑΕΚ είναι πανομοιότυπα, ειδικά το 2-0 και 3-0 που έκανε ο Βράνιες με το κεφάλι αλλά και την κεφαλιά του Μπακασέτα στο 4-0

Οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα με σκόρερ τον Βράνιες στο 5’, στο 19’, στο 33’ και με τον Μπακασέτα στο 44’, παίρνοντας τους βαθμούς της νίκης με “σβηστή” εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς μετά την 7η φετινή ήττα στο πρωτάθλημα και 5η στην έδρα τους, παρέμειναν στους 29 βαθμούς.

Το ματς άρχισε με νεύρα για την ΑΕΚ, αφού ζήτησαν  δύο πέναλτι που έγιναν στα πρώτα 4 λεπτά. Απο το φάουλ που καταλογίστηκε στο δεύτερο στο 5′ η ΑΕΚ έκανε το 1-0 με τον Βράνιες, ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ, όπως είχε συμβεί δηλαδή και στο ματς του πρώτου γύρου στα Πηγάδια.

Οσο τρελό κι αν ακούγεται, ο Βόσνιος στόπερ έκανε το 2-0 στο 19′ με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Μπακασέτα και στο 33′ έκανε και το 3-0 από κοντά μετά την σέντρα, ξανά, του Μπακασέτα. Κι αφού έγραψε δύο ασίστ στο ενεργητικό του, ο Ελληνας άσος είπε να βάλει και γκολ στο 44′, όταν με το κεφάλι μετά την σέντρα του Γκάλο έκανε  το 4-0 αμαρκάριστος και να κλείσει το πρώτο 45λεπτο μέσα σε αποθέωση για τους Κιτρινόμαυρους του Χιμένεθ και απορία για το που βρισκόταν οι παίκτες της Ξάνθης.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο μιας και οι δύο ομάδες περίμεναν το ματς να λήξει, μια και το αποτέλεσμα είχε κριθεί.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Σιμόες (65′ Αϊντάρεβιτς), Λιβάια, Χριστοδουλόπουλος (70′ Γιακουμάκης), Μπακασέτας (59′ Κλωναρίδης), Αραούχο.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Μελιόπουλο, Λισγάρα, Κασάδο (46′ Μεχία), Σιλά, Ντε Λούκας, Καμαρά (80′ Ορφανίδης), Ντουρίτσκοβιτς (59′ Τριάδης), Μπρίτο, Γέντρισεκ.

 

Photo Credit: Intime

 

Share it