Search

Photos: Τίμησε το παρελθόν και το παρόν του ο Ερμής Μάνδρας στον Αποκριάτικο χορό του

Παρουσία πλήθος κόσμου σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση ο Ερμής Μάνδρας πραγματοποίησε στην ταβέρνα “Το Κτήμα” τον Αποκριάτικο χορό του, με τον ιστορικό σύλλογο της ΕΠΣ Ξάνθης να τιμά το παρελθόν αλλά και τους ανθρώπους που προσφέρουν για το παρόν αλλά και ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για τον Ερμή.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Μπαμπαρόπουλος που παρουσίασε και τις βραβεύσεις που έκανε ο σύλλογος.

Απο τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς η βράβευση του Τάσου Χατζηαποστόλου, παλιού Προέδρου της ομάδας, που είχε πολλά να θυμηθεί αλλά και να ευχηθεί στους νέους της ομάδας. Την βράβευση  πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Δαλακούρας.

Για την προσφορά του στον σύλλογο τιμήθηκε βραβεύθηκε ο Γιώργος Ψωμαδόπουλος, που μπορεί να μένει στην Αθήνα όμως δεν ξεχνά την ομάδα του χωριού του και στηρίζει οικονομικά τον σύλλογο ενώ προσέφερε σημαντικά και στην ανακαίνιση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο της Μάνδρας. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης.

Ακολούθως τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο, οικονομικά και όχι μόνο ο Χρήστος Βουλγαρίδης, βράβευση που πραγματποίησε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος.

Ενώ για την στήριξη τους στον σύλλογο τιμήθηκαν απο τον Πρόεδρο του συλλόγου και τα αδέρφια Πλατή για την έμπρακτη στήριξη τους στον Ερμή Μάνδρας.

Όλοι οι τιμώμενοι παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες αλλά και μια επετειακή φανέλα του συλλόγου με γραμμένο το επίθετο τους απο πίσω.

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα, με ποτό, καλό φαγητό και πολύ χορό, με το τέλος της να βρίσκει τον σύλλογο της Μάνδρας γεμάτο αισιοδοξία για το μέλλον τόσο  αγωνιστικά με το νεανικό σύνολο του Γιάννη Αλεξιάδη όσο και ηθικά για την μεγάλη ανταπόκριση απο Μανδρινούς και όχι μόνο.

Share it