Search

Τα συγχαρητήρια και οι ευχές του Απόλλωνα Ξάνθης στης μεικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης

Αρωγοί στην προσπάθεια των μεικτών ομάδων Παίδων και Νέων τόσο με την συμμετοχή αρκετών παιδιών που μετέχουν και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες όσο και με την εν γένη παρουσία τους σε όλα τα ματς, στέκονται οι διοικούντες του Απόλλωνα Ξάνθης Βλαδίμηρος και Ρόμπερτ Μαρκοσιάν.

Έτσι δεν θα μπορούσαν μετά και την εξαιρετική παρουσία και την δύο τμημάτων της ΕΠΣ Ξάνθης που προκρίθηκαν στις οκτώ καλύτερες ομάδες της χώρας να μην συγχαρούν τον κόουτς Απόστολο Κουτρουλό και όλα τα παιδιά για την εκπληκτική τους πορεία που κάνει υπερήφανους όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Ξάνθη.

Μάλιστα όπως τόνιζαν θα είναι εκεί και στους “8” αλλά και όπου και  να παίζουν Παίδες και Νέοι της ΕΠΣ Ξάνθης, στηρίζοντας την ομάδα και τον Ενωσιακό τεχνικό Απόστολο Κουτρουλό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Η διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του Απόλλωνα Ξάνθης συγχαίρει όλα τα παιδιά που μετείχαν στην αποστολή Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης που πήραν την πρόκριση για τους “8” στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα μεικτών ομάδων. Αλλά φυσικά και στον πρωτομάστορα αυτής της πορείας τον Ενωσιακό μας τεχνικό Απόστολο Κουτρουλό που μετά την μεικτή Region συνεχίζει να φέρνει μεγάλες επιτυχίες στον ξανθιώτικο ποδόσφαιρο δείχνοντας σε όλους πως το ποδόσφαιρο μας έχει και πολύ μάλιστα ταλέντο. Συγχαρητήρια ξανά, η διοίκηση του Απόλλωνα όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα θα βρίσκεται στο πλευρό των μεικτών ομάδων και του Ενωσιακού τεχνικού.”

Share it