Search

Προηγήθηκε αλλά ηττήθηκε από τον ΑΟΚ η Δόξα Προκυνητών! (+pics)

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η Δόξα Προσκυνητών από τον ΑΟ Καβάλας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής!

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν τον ρυθμό του και κέρδισαν τις μονομαχίες, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, στην μοναδική αξιόλογη φάση που είχαν στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια ανέβασαν τον ρυθμό τους, αύξησαν την πίεση τους στα αντίπαλα καρέ και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 40′. Η Δόξα φαινόταν να αντέχει την πίεση των αντιπάλων της στο δεύτερο μέρος, κρατώντας με νύχια και με δόντια έστω την ισοπαλία, όμως ο Βαλαβανόπουλος με το που ήρθε από τον πάγκο σκόραρε στο 71′ για το τελικό 1-2.

Στην πρώτη αξιόλογη φάση της αναμέτρησης στο 21′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με την κεφαλιά του Δραγανίδη μετά το φάουλ του Χακάν. Στο 28′ το σουτ του Ξόμπλιου πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια και στο 37′ η προσπάθεια του Ψάλτη ήταν άστοχη. Στο 39′ το σουτ του Πάλλα απόκρουσε σε κόρνερ ο Νικολίτσας, ενώ στο 40′ μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου ο Παπαστεριανός και με λίγη δόση τύχης, ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 48′, στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους η προβολή του Πάλλα μετά την σέντρα του Λυμπεράκη πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 65′ το σουτ στην κίνηση από τον Ξόμπλιο έφυγε άουτ και στο 71′ στην τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του ματς, μετά την σέντρα του Πάλλα, ο Βαλαβανόπουλος, που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, έγραψε με κοντινό πλασέ το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους Εμπλιούκ και Κεχαγιά. Αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν παράπονα από την διαιτητική τριπλέτα, με τους γηπεδούχους να “φωνάζουν” τόσο για επιθετικό φάουλ στο 1-1 του ΑΟΚ, όσο και για πέναλτι για κράτημα πάνω στον Μόσχο, σε μια φάση που ο αμυντικός της Καβάλας φαίνεται να έχει κάνει και χέρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Προσκυνητών (Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πότσης, Κελεσίδης, Καραγιαννίδης, Μόσχος(81′ Ζήνωνος), Τρίχας, Μεμέτ Χακάν, Παγώνης(46′ Πατούλιας), Δραγανίδης, Τσορτανίδης.

ΑΟ Καβάλας: (Ανυφαντάκης): Δημίζας, Ηλιάδης(68′ Μπλιός), Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Εμιλιάνο, Θεοχάρης, Παπαδόπουλος, Ξόμπλιος(68′ Βαλαβανόπουλος), ΑδαμάκηςΠάλλας(85′ Θωμαΐδης), Ντουρτμές.

Share it