Search

Ήττα στην Καβάλα από τον Αετό Ορφανού για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου! (+ pics)

Με 3-1 ηττήθηκε από τον Αετό Ορφανού η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής!

Η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς δεν ξεκίνησε το ματς συγκεντρωμένα, ο Αετός Ορφανού έλεγξε το παιχνίδι και προηγήθηκε με το καλησπέρα. Στην συνέχεια και μετά το 2-0 η Δόξα είχε δοκάρι, με την τύχη να της γυρνάει την πλάτη για άλλη μια φορά και σαν να μην έφτανε αυτό λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα.

Η εικόνα της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε δραματικά με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει, τις καλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες να λιγοστεύουν και την Δόξα να αρκείται στο γκολ της τιμής που πέτυχε ο Ανυφαντάκης στα τέλη του ημιχρόνου.

Ο Αετός που ξεκίνησε φουριόζος το ματς προηγήθηκε μόλις στο 2′ με το τέρμα του Ρίντα. Στο 22′ ο Δούμπλατζης ήταν αυτός που έκανε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το 2-0, προτού ο Στοΐνοβιτς δει την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι μετά την εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε στο 33′. Στο 36′ ο Ελέζι με ένα φοβερό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 40′ ο Ανυφαντάκης, από την άσπρη βούλα, σημείωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χάψας που είχε για βοηθούς τους Αναστασιάδη και Οικονομίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αετός Ορφανού: Μώραλης, Ζαρωτιάδης, Κάπατζης, Μήτας, Σταμάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Τζαμπέγια Φ., Δούμπλατζης, Σαλπιγγίδης, Ρίντα.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Συνοδινός, Παρασκευόπουλος, Πλασταράς, Μίλερ, Γάιδας, Κούτρας, Στοΐνοβιτς, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Πανουργιάς, Κοσίης.

Photo Credits: proininews.gr

Share it