Search

Photos: Με δώρα και βραβεύσεις η κοπή της βασιλόπιτας για τις Βασίλισσες Θράκης

Με υψηλούς προσκεκλημένους στην κατάμεστη αίθουσα “Σπύρος Καραουλάνης” του Ενωσιακού γηπέδου έκοψε την βασιλόπιτα της η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης “Βασίλισσα Θράκης”.

Την εκδήλωση παρουσίασε η αρχηγός της ομάδας Ελισάβετ Ναλμπάντη που αφού έδωσε τον λόγο στον Αρχιμανδρίτη πάτερ Άνθιμο που έκοψε την πίτα της ομάδας, εν συνεχεία κάλεσε στο βήμα τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Τριάντη, τον Τιμ Μάνατζερ του ΑΟΞ Κώστα Τσαλλίκη, τον Γενικό Αρχηγό του Άρη Αβάτου Γιάννη Μπόσβελη, και του μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης Δημήτρη Σάββογλου.

Μετά και  τον σύντομο χαιρετισμό του Υπεύθυνου αγωνιστικού τμήματος Απόστολου Κουτρουλού μοιράστηκαν τα πιτάκια με την Βασιλική Πόρναλη να είναι η τυχερή της βραδιάς. Ενώ πέρα απο το φλουρί υπήρχαν και άλλα δύο δώρα στην βραδιά,  με τον Στράτο Σβάρνα της Ξάνθης να δίνει μια φανέλα στην Σεβαστή Μετοικίδου προσφορά της ΠΑΕ Ξάνθης στις Βασίλισσες, ενώ ο Γενικός Αρχηγός του Άρη Αβάτου προσέφερε στην ομάδα προσκλήσεις για το Σαββατιάτικο ματς του Άρη Αβάτου με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής.

Share it