Search

Ασταμάτητοι οι Έφηβοι της Ξάνθης που “σάρωσαν” την Λάρισα και ετοιμάζονται για Final-4!

Απολαυστική εμφάνιση και εντυπωσιακό διπλό με 4-0 μέσα στο γήπεδο Καλοχωρίου Δήμου Τεμπών, σημείωσε η Κ17 της Ξάνθης που διέλυσε την Λάρισα και αύξησε την διαφορά της απο την τρίτη ΑΕΛ στο +15 ένα γύρο πριν  το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλη΄ματος.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή “καθάρισαν” το ματς απο το πρώτο ημίχρονο βάζοντας τις βάσεις για τη νέα επιτυχία και με τον Κακουλίδη στο 5ο λεπτό έκαναν το 0-1, με τον “on fire” Γιάννη Φάκη στο 25′ με φάουλ το 0-2 και τον ίδιο παίκτη στο 50′ με πλασέ έκαναν το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Μανίσογλου στο 65′ για την ομάδα της Ξάνθης που ήταν καλύτερη και στο δεύτερο ημίχρονο.

Έτσι, οι ξανθιώτες συνεχίζουν μόνοι πρώτοι με 43 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 28, με το +15 να  στέλνει με το ενάμιση πόδι την ομάδα της Θράκης στο Final 4 καθώς δύσκολα οποιαδήποτε ομάδα θα μπορέσει να ανατρέψει τέτοια διαφορά εδικά απέναντι σε αυτή την Ξάνθη.

Διαιτητής ήταν ο Αδάμος Κουκούλης (Δεδικούσης – Παραφέστας) της ΕΠΣ Λάρισας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γκάρας, Ποδάρας (70′ Τσιτσεκίδης), Λεωντσάκος, Τενεκές, Θυμιάνης (60′ Κιούπης), Πασσαλής (46′ Γκασιμπαγιατζίδης), Μανίσογλου, Γράβας (65′ Σπυριδωνίδης), Φάκης (65′ Κοτόπουλος), Τσιλιγγίρης, Κακουλίδης.

Share it