Search

Εκτός έδρας παιχνίδια την Παρασκευή σε Αθήνα και Λάρισα για Νέους και Εφήβους της Ξάνθης!

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας της Ξάνθης που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Πιο συγκεκριμένα η Κ-20 και η Κ-17 θα αγωνιστούν εκτός έδρας την Παρασκευή, ενώ η Κ-15 έχει το ρεπό της.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ σε μία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 14:00 με διαιτητή τον Σπυρίδων Νικολάου (Καραγιαννίδης – Βαξαβανέλης) της ΕΠΣ Αθηνών. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 7η θέση με 30 βαθμούς μετά από 19 αγώνες ενώ η ΑΕΚ στην 8η μετά από 20 παιχνίδια, με 27 πόντους.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-17, θα αγωνιστούν στο γήπεδο Καλοχωρίου Δήμου Τεμπών στις 15:00 με αντίπαλο τη Λάρισα σε ένα παιχνίδι που θα διευθύνει ο Αδάμος Κουκούλης (Δεδικούσης – Παραφέστας) της ΕΠΣ Λάρισας. Οι ξανθιώτες είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι στην 3η με 28 με το ματς να είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς με νίκη η ομάδα της Θράκης εξασφαλίζει εν πολλοίς την πρόκριση στα τελικά.

Share it