Search

Στο Νοσοκομείο με κάταγμα ο Ρούφος, αμφίβολος για τον “τελικό” του Σαββάτου ο πορτιέρο του Ορφέα Ξάνθης!

Μπορεί να ήρθε με εμφατικό τρόπο η επιστροφή του Ορφέα Ξάνθης σε μεγάλο τελικό Κυπέλλου, ωστόσο ούτε ο Μπάμπης Χατζημεστής ούτε οι παίκτες του είχαν όρεξη για γλέντια και χαρές καθώς την ίδια ώρα ο “φύλακας άγγελος” των γκολπόστ του Ορφέα Γιάννης Ρούφος βρισκόταν στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Ο Ρούφος μόλις στο 3′ είχε μια πολύ άσχημη σύγκρουση και έπεσε στο έδαφος παγώνοντας τους πάντες, όμως με την άμεση παρέμβαση του γιατρού Φώτη Κωδωνά οι φόβοι έφυγαν γρήγορα και ο πορτιέρο του Ορφέα σηκώθηκε, και παρότι ήθελε να συνεχίσει ο γιατρός του ζήτησε να βγει εκτός αγώνα και να πάει στο Νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η ζημιά που υπέστη, καθώς χτύπησε στο ζυγωματικό.

Άμεσα ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδα Παναγιώτης Καμαράκης μετέφερε τον Γιάννη Ρούφο στο Νοσοκομείο Ξάνθης, οπού διαγνώστηκε πως υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και για τις επόμενες 3-4 ημέρες ο γιατρός του συνέστησε χαλάρωση και θεραπεία.

‘Έλα όμως που το Σάββατο ο Ορφέας έχει μπροστά του ένα πολύ μεγάλο ματς κόντρα στον Ξηροπόταμο στην Δράμα, και αναμφισβήτητα μια απώλεια σαν του Ρούφου μπορεί να είναι καθοριστική, καθώς μιλάμε για έναν απο τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας. Ωστόσο γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του Γιάννη, είναι δεδομένο πως θα αναζητήσει τον τρόπο για να παίξει και θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να το καταφέρει.

Το ζήτημα που τίθεται αν θα επιλεγεί να προφυλαχθεί η το πείσμα και η επιμονή του θα τον φέρουν κάτω απο τα γκολπόστ με προστατευτική μάσκα. Αυτό θα αποφασιστεί μέσα στα επόμενα δύο κρίσιμα εικοσιτετράωρα οπού και η ομάδα της Ξάνθης θα μπει στην τελική ευθεία για το μεγάλο ματς με τους Δραμινούς.

Share it