Search

Με άρωμα Γ’ Εθνικής το ματς-ντέρμπι του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης!

Όπως αναμενόταν απ’ τη στιγμή που έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των ημιτελικών στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης, το ζευγάρι του τελικού δύσκολα δεν θα ήταν το Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου. Την αίσθηση αυτή είχαν επιβεβαιώσει και τα σκορ του πρώτου ημιτελικού με την Ασπίδα Ξάνθης και τον Εχίνο Σπορ να έπρεπε να κάνουν σήμερα μία μεγάλη έκπληξη για να σπάσουν το ζευγάρι αυτό των ομάδων της Γ’ Εθνικής.

Η έκπληξη δεν πραγματοποιήθηκε αλλά τουναντίον τόσο ο Ορφέας όσο και ο Άρης επιβλήθηκαν εύκολα των αντιπάλων τους με το ίδιο σκορ (5-1) και έτσι ο πολυνίκης της διοργάνωσης, Ορφέας Ξάνθης ,και ο κάτοχος του θεσμού, Άρης Αβάτου, θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ένα ματς που το περιμένει πως και πως από τώρα το ποδοσφαιρικό κοινό του Νομού, καθώς πρόκειται για τις δύο κορυφαίες ομάδες του Νομού μετά την ΠΑΕ φυσικά, που είναι πολύ κοντά σε ποιότητα και ποδοσφαιρική αξία, με τη κάθε μία να διαθέτει τα δικά της προτερήματα και αδυναμίες.

Μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ακόμη μία φορά, στο πλαίσιο της Γ’ Εθνικής. Στις 4ης του Μάρτη για την 18η αγωνιστική στο γήπεδο του ΑΟΞ, ο Ορφέας θα υποδεχτεί τον Άρη, σ’  ένα παιχνίδι επίσης πολύ σημαντικό βαθμολογικά, για την προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία. Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Φελώνη, ο Άρης είχε επικρατήσει με 1-0.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού δεν έχει “κλειδώσει”  ακόμη, με την οριστική απόφαση να λαμβάνεται τις επόμενες ημέρες. Ο τελικός όπως και να ‘χει αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η δυναμική και το όνομα των δύο ομάδων προμηνύουν ένα αμφίρροπο και σπουδαίο ματς με αρκετές συγκινήσεις!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε επόμενες αναρτήσεις θα υπάρχει ρεπορτάζ και για τα δύο παιχνίδια

 

Share it