Search

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των επαναληπτικών ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης! (14/2 14:30 LIVE SportsAddict)

Ημέρα Κυπέλλου η αυριανή στην ΕΠΣ Θράκης, με τους τέσσερις διεκδικητές των δύο εισητηρίων για τον Τελικό, να αγωνίζονται αύριο στους επαναληπτικούς αγώνες!

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου υποδέχεται την Δόξα Γρατινής, θέλοντας να υπερασπιστεί το υπέρ της 0-2 από το πρώτο ματς και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Η Δόξα η οποία έρχεται φουριόζα μετά την νίκη της επί της Δόξας Προσκυνητών και πέραν των ελάχιστων και μαθηματικών ελπίδων που της έχουν απομείνει για παραμονή, σκοπός της είναι ένας τίτλος, έστω και σε τοπικό επίπεδο, που θα “σώσει” την χρονιά. Η Δόξα Γρατινής από την άλλη το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε στο ντέρμπυ κορυφής με 1-0 από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου και έμεινε 4 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση. Δύσκολο έργο έχει η ομάδα του Τάσου Μπόζη κόντρα στην ανώτερη θεωρητικά συνονόματή της Δόξα, όμως θα παλέψει μέχρι τέλους για μια δύσκολη και μεγάλη ανατροπή.

Στον Ίασμο, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θα αντιμετωπίσει την Δόξα Προσκυνητών σε ένα ματς φωτιά, που αναμένεται τουλάχιστον συναρπαστικό. Οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν στον Ίασμο με σκοπό να διατηρήσουν το προβάδισμα του 2-1 από το πρώτο ματς, έχοντας ωστόσο και την σημαντική απουσία του Φαρμάκη, ο οποίος αποβλήθηκε την Κυριακή. Η Δόξα είναι θεωρητικά το φαβορί για πρόκριση, ωστόσο μένει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο της δυσκολότερης ίσως έδρας του τοπικού πρωταθλήματος. Από την άλλη στο στρατόπεδο του Μέγα αδημονούν για το αυριανό παιχνίδι, στο οποίο παίζεται ο πρώτος και μεγαλύτερος ίσως στόχος της σεζόν, για τους γαλανόλευκους. Η ομάδα του Ανέστη Σπυριάδη προέρχεται από μια εύκολη νίκη με 2-0 κόντρα στον Σπάρτακο και θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει μια αντίστοιχη ανατροπή, όπως και στον περσινό ημιτελικό.

Αμφότερα τα δύο ματς αναμένεται να ξεκινήσουν στις 14:30 και θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την εξέλιξή τους μέσα από το LIVE του SportsAddict!

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των ημιτελικών:

Τετάρτη 14/2 14:30

ΔΑΚ Κομοτηνής: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Δόξα Γρατινής [2-0] (Δρακίδης, Γκιόσης, Καρακασίδης)

Γήπεδο Ιάσμου: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Προσκυνητών [1-2] (Κακουλίδης, Δημητριάδης, Χαρίτσης)

*Σε αγκύλες τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων.

Share it