Search

Παρέμεινε πρώτος ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που επικράτησε της Δόξας Γρατινής στο ντέρμπυ κορυφής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 1-0 επικράτησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου της Δόξας Γρατινής, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, αυξάνοντας την διαφορά του από την δεύτερη θέση.

Σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά ματς που διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι αφού είδαν την τύχη να τους χαμογελά στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα που απέκτησαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Από την άλλη απογοήτευση επικρατούσε στο στρατόπεδο της Δόξας Γρατινής, αφού παρ’όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές της, δεν κατάφερε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα. Δεν έλλειψαν και οι μικροεντάσεις από το ματς, με αμφότερες τις δύο ομάδες να εκφράζουν ουκ ολίγες φορές τα παράπονά τους προς την διαιτητική τριπλέτα.

Στα αγωνιστικά, η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 10′ με το σουτ του Χατζητουλούση που κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 32′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγαλύτερή τους ευκαιρία με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπόζη, που είδε τον Δεληγιάννη εκτός εστίας, να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, σε μια φάση που αφού έληξε, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς την πλευρά της Γρατινής όσο και προς τον ρέφερι, για την μη τήρηση του fair play και αφού ο ποδοσφαιριστής είχε χτυπήσει στο κεφάλι.

Στο 34′ ο Μπουτσακτσή Εφτούν νίκησε τον Φώτη Ξενάκη σε τετατέτ, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του, ενώ το σουτ του Οσμάν Χασάν στο 35′ κόντραρε και πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Δεληγιάννη, σε κόρνερ. Στο 68′ από σέντρα του Νάνου η κεφαλιά του Χατζητουλούση κατέληξε στα χέρια του Εφτούν, όμως στο 75′ ο πρώτος σκόρερ του Κοσμίου φέτος, με ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακουλίδης που είχε για βοηθούς τους Δανδανίδη και Καραγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Σάββας Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριάντος, Αγγελής, Ζαγγούλος, Λεβεντέλης, Γαβριήλ (90′ Παπασπυρόπουλος), Γιαπρακτσής, Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Ξενάκης Φ. (79′ Ρούντος).

Δόξα Γρατινής (Τάσος Μπόζης): Μπουτσακτσή Εφτούν, Καμζέλας (87′ Βλασσόπουλος), Λεγάτος, Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Κακουλίδης (68′ Χουσεΐν Σινάν), Οσμάν Χασάν (46′ Μαγκούτας), Πασχάλης, Σεφκέτ Σελίμ, Κυριακόπουλος, Μπόζης Δ. (73′ Χατζίδης).

Share it