Search

Αποχώρησε απο την Ξάνθη και συνεχίζει στη Νόβιγκραντ της Κροατίας ο Δημήτρης Παπάζογλου!

Παρελθόν απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης αποτελεί εδώ και  μερικές μέρες ο Εβρίτης αμυντικός, Δημήτρης Παπάζογλου που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Νόβιγκραντ, ομάδα της Β’ Εθνικής του Κροατικού πρωταθλήματος.

Ο 18χρονος(16/9/1999) διεθνής με την Εθνική Νέων, με την οποία θα μετέχει και στην Elite Round, ταξίδεψε στην Κροατική πόλη με τον εκπρόσωπο του Νίνο Μιλένκοβιτς και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κροάτες που είχαν τσεκάρει τον Παπάζογλου απο την παρουσία του τόσο στην Εθνική όσο και με τα χρώματα των Νέων της Ξάνθης.

Μάλιστα ο Παπάζογλου μίλησε στην εξιδεικευμένη σε θέματα Ακαδημιών σελίδα του youngtalents για αυτή την μετακίνηση, τονίζοντας: “Ευχαριστώ την Νόβιγκραντ που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας μου. Για εμένα είναι ένα σημαντικό βήμα το γεγονός ότι  θα αγωνιστώ στο εξωτερικό. Θα συνεχίσω να δουλεύω με στόχο την βελτίωση και την εξέλιξή, προκειμένου να πετύχω τον επόμενο στόχο μου που είναι μια μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα του εξωτερικού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δύο ανθρώπους που με βοήθησαν στον επόμενο σταθμό της καριέρας μου, πρόκειται για τους μάνατζερ Νino Μilenkovits και Αλέξανδρο Κεσίδη”

Ο Παπάζογλου μετά απο αρκετά χρόνια στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης, βλέποντας πως η Θρακιώτικη ΠΑΕ δεν τον υπολογίζει για υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, πήρε την απόφαση να επιλέξει την καλύτερη δυνατή επιλογή που είχε για το μέλλον του, με την επιμονή των Κροατών που του έδειξαν πίστη στις δυνατότητες του να είναι αυτό που τον έπεισε να υπογράψει σε αυτούς το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

 

Share it