Search

Ένα χρόνο μετά την Ξάνθη η Εθνική Ενόπλων Γυναικών ξαναμαζεύεται για το 1ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την παρουσία της στην Ξάνθη η Εθνική Ενόπλων Γυναικών αναμένεται  να μαζευτεί ξανά για την συμμετοχή της στο 1ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ποδοσφαίρου Γυναικών Ενώπλων Δυνάμεων που αναμένεται να γίνει στον Δήμο Τριφυλίας.

Στο Ευρωπαϊκό πέρ απο την Εθνική μας θα μετέχουν επίσης  οι Εθνικές ομάδες των Ολλανδίας, Βελγίου και Γερμανίας.

Θα αποτελέσει συνδιοργάνωση του Δήμου Τριφυλίας, του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας, του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Εν. Δυνάμεων του Γεν. Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του CISM, από 12 έως 17 Φεβρουαρίου 2018 στα δύο γήπεδα των Φιλιατρών.

Η πρώτη αποστολή της Ολλανδίας θα φτάσει την Κυριακή το βράδυ και οι υπόλοιπες αποστολές τη Δευτέρα το πρωί, ενώ όλες θα αναχωρήσουν το Σάββατο 17/2. Τις αποστολές θα συνοδεύουν Τεχνική Επιτροπή, εκπρόσωποι του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Εν. Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και του Υπ. Εθνικής Άμυνας, ενώ θα φιλοξενηθούν και θα παρακολουθήσουν τη διοργάνωση Γερμανοί και Έλληνες Δημοσιογράφοι.

Οι επίσημες τελετές, έναρξης θα γίνουν την Δευτέρα 12/2 και ώρα 18.00 και λήξης την Παρασκευή ώρα 20.00, θα λάβουν χώρα στην Κεντρική Πλατεία των Φιλιατρών, παρουσία των κ.κ. Υπουργού και Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και επισήμων προσκεκλημένων. Οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου και Αθανασία Τζουμελέκα θα παρευρίσκονται στις τελετές έναρξης και λήξης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Share it