Search

Photos: Με βραβεύσεις και εκλεκτούς καλεσμένους η κοπή της βασιλόπιτας των Προπονητών Ξάνθης

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα τους στο εστιατόριο του Motel Natassa ο Σύλλογος Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων όπως οι βετεράνοι ποδοσφαίριστές του ΑΟΞ Ζήσης Βρύζας και Μάκης Τζάτζος, ο Τιμ Μάνατζερ του ΑΟΞ Κώστας Τσαλίκης, ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΑΟΞ Νίκος Κεχαγιάς, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Βέργος Χαλβατζής και φυσικά ο Πρόδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης.

Άλλωστε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ήταν απο τα τιμώμενα πρώσοπα της βραδιάς, καθώς τιμήθηκε απο τον Σ.Π.Π. Ξάνθης, την βράβευση έκανε ο Υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ Ζήσης Βρύζας. Επίσης τιμήθηκε και ο άθρωπος χάρις των οποίων ιδρύθηκε το 1992 ο Σύνδεσμος και αποτέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Σ.Π.Π.Ξ. αλλά και απο το 2016 εκρπόσωπος στην Ομοσπονδία, Γιώργο Λάππα, την βράβευση στον πρώην Πρόεδρο έκανε ο νύν Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Μαραντάς.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα Ξάνθης Δημήτρης Μπακάλογλου, ενώ χρέη παρουσιαστή της βραδιάς είχε ο Κώστας Τερζανίδης. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο για την πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποίησαν, με τον Κώστα Τσαλίκη μάλιστα στο τέλος της βραδιάς να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον Σύνδεσμο των Προπονητών Ξάνθης.

Share it