Search

Η νούμερο 1 επιλογή για μετακομίσεις, (ταχυ)μεταφορές κ.α., γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά τώρα και στην Κομοτηνή!

Έχει έρθει η στιγμή που για τον χ, ψ λόγο πρέπει να μετακομίσετε. Έχετε βρει έναν καλύτερο χώρο για την κατοικία σας ή ένα πιο ιδανικό σημείο για την επιχείρησή σας. Είστε ενθουσιασμένοι για τη νέα τοποθεσία, αλλά σκέφτεστε την ταλαιπωρία που θα τραβήξετε με την μεταφορά όλων αυτών των αντικειμένων.

Χαλαρώώώώώστε….. και αφήστε τα όλα στο e-metafores.gr!

Με προσωπικό μόνιμο και εξειδικευμένο το οποίο έχει τη σημασία του, το e-metafores.gr εγγυάται γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά της κατοικίας ή της επιχείρησής σας, στον νέο σας «οικειακό» ή εμπορικό, οπουδήποτε στην Ελλάδα. Με τρόπο όσό πιο άμεσο γίνεται και με τη συνδρομή όλων των μέσων μεταφοράς…

Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε τις υπηρεσίες του e-metafores.gr, αυτοί θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσουν! Κυριακές και αργίες και όλο το 24ωρο non stop, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακόμισή σας άμεσα.

Αν ο χώρος που επιλέξατε είναι ψηλά σε κάποιον όροφο, κανέναν πρόβλημα. Οι ανυψώσεις δίνουν τη λύση…

Και αν φοβάστε πως όλα αυτά θα σας κοστίσουν ακριβά…. γελιέστε! Το e-metafores.gr πραγματοποιείδωρεάν μελέτη & κοστολόγηση στο χώρο σας (και έτσι θα μπορείτε να συγκρίνετε τις υπηρεσίες και το κόστος με τις τιμές της αγοράς),  προσφέρει ειδικές τιμές για φοιτητές, στρατιωτικούς, δημόσιες υπηρεσίες & οργανισμούς, ενώ παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα.

Και φυσικά δεν είναι μόνο οι μετακομίσεις, καθώς το e-metafores.gr προσφέρει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει μετακινήσεις φορτίων και επιβατών, καθώς και ταχυμεταφορές σε χρόνο dt, ενώ συνεργάζετε με κάποιες απ’ τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα!

Μάλιστα πλέον πέρα απο το κεντρικό κατάστημα ήρθε και το δεύτερο στην Θράκη, και πιο συγκεκριμένα στην Κομοτηνή. Πλέον και οι κάτοικοι Ροδόπης πέρα απο την δυνατότητα που είχαν  μέσω του σάιτ θα έχουν την δυνατότητα να μπορούν να βρεθούν στο νέο κατάστημα στην οδό Μαρωνείας 3-5.

Φωτογραφία του χρήστη Penelope Kerestetzi.

Σε έναν πολύ όμορφο και άνετο χώρο το προσωπικό του e-metafores θα σας περιμένει για να σας εξυπηρετήσει.

Φωτογραφία του Kostas Kotopoylos.

 

Share it