Search

Οι 11 τοπ σκόρερ της Γ’ Εθνικής! Μάχη Βαλαβανόπουλου – Γαϊδαρτζή για την κορυφή, μάχη και για τον κορυφαίο Θρακιώτη!!!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τις επόμενες αγωνιστικές να είναι καθοριστικές τόσο στην μάχη της κορυφής όσο και σε αυτή του υποβιβασμού.

Μεγάλη μάχη έχουμε όμως και για το “χρυσό παπούτσι” του ομίλου με τον Καβαλιώτη πρώην επιθετικό των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης, Νίκο Βαλαβανόπουλο να κάνει εντυπασιακές εμφανίσεις σκοράροντας συνεχώς και  έχοντας καταφέρει αισίως να φτάσει στα 13 τέρματα, ένα περισσότερο απο τον πολύπειρο στράικερ του Απόλλωνα Παραλιμνίου Δημήτρη Γαϊδαρτζή.

Πιο χαμηλά στα 7 τέρματα είναι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα, Τάντιτς ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης, Φώτης Δουμάνης αλλά και ο τοπ σκόρερ απο πλευράς ομάδων της Θράκης, Χίντ Ιμέρ. Με τον επιθετικό του Ορφέα να φτάνει αισίως τα 6 γκολ. Ένα γκολ λιγότερο έχουν οι δύο επιθετικοί της Δόξας Προσκυνητών Βάσκος και Σιχλιμοίρης μαζί με άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά τους έτερους Θρακιώτες που ακολουθούν  στα 4 γκολ είναι ο Εμρέ Μεμέτ της ΑΕ Διδυμοτείχου, τρία γκολ έχει ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης του Άρη Αβάτου. Ενώ απο δύο γκολ έχουν οι Κουτσούμπας,  Λαζαρίδης(Άρης Αβάτου),Πασχαλάκης, Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού (Ορφέας Ξάνθης), Ιωαννίδης, Μόσχος(Δόξα Προσκυνητών),Μαυράκης, Χατζήπαππας(Δόξα Σιδηροχωρίου) και Γιαννόπουλος(ΑΕ Διδυμοτείχου)

Αναλυτικά οι 11 τοπ σκόρερ στις πρώτες 15 αγωνιστικές της Γ’ Εθνικής:

13 γκολ:Βαλαβανόπουλος(Καβάλα)

12 γκολ: Γαϊδαρτζής(Απόλλων Παραλιμνίου),

7 γκολ: Τάντιτς(Απόλλων Παραλιμνίου)

6 γκολ: Χίντ Ιμέρ(Ορφέας Ξάνθης), Δουμάνης(Αετός Ορφανού)

5 γκολ: Κρόλ(Νέστος Χρυσούπολης) Παπαδόπουλος Γρ.(Καβάλα)Στεφανίδης Ν.(Ελπίς Σκουτάρεως) Σιχλιμίρης, Βάσκος(Δόξα Προσκυνητών) Μπερούκας(Μ. Αλ. Ξηροποτάμου),

Share it