Search

Οι δέκα πρώτοι σκόρερ στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης μετά απο 15 στροφές! Πυροβολεί κατά ριπάς ο Χριστοφορίδης!!!

Με μία εκκρεμότητα λόγω της αναβολής του αγώνα της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης και του Άτλα Σελίνου, συμπληρώθηκαν 15 αγωνιστικές στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης με την Ασπίδα να συνεχίζει με εντυπωσιακό τρόπο την πορεία της προς τον τίτλο.

Ανάλογη πορεία κάνει και ο σέντερ φορ της Ασπίδας, Γιάννης Χριστοφορίδης που σκοράρει κατά ριπάς φτάνοντας αισίως τα 15 τέρματα, προελαύνοντας για την κατάκτηση του “χρυσού παπουτσιού” της ΕΠΣ Ξάνθης όντας ο τοπ σκόρερ της κατηγορίας.

Στην δεύτερη θέση σκαρφάλωσε και ο συμπαίκτης του Νίκος Παπαδόπουλος, με το δεκάρι της Ασπίδας να πιάνει στα 9 γκολ τον Εγιούπ Χατζηχασάνογλου του Εχίνου.

Στα 8 τέρματα είναι οι Αντώνης Τσακιρούδης και Αμέτ Αχμέτογλου που έχουν καιρό να σκοράρουν αλλά και ο Γιώργος Κριεζής που αποχώρησε για την Πέρνη. Καιρό έχει να σκοράρει και ο Χρήστος Ξανθόπουλος που βρίσκεται στα 7, ενώ στα ίδια τέρματα είναι και ο Σταύρος Βασιλειάδης. Την πρώτη δεκάδα κλείνουν οι Παναγιώτης Κατσιλίδης και Τουγκάι Χότσκα, με τον τελευταίο να έχει αποχωρήσει για την Κρήτη

Αναλυτικά οι δέκα πρώτοι σκόρερ της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης:

15 γκολ: Γιάννης Χριστοφορίδης(Ασπίδα Ξάνθης)

9 γκολ: Νίκος Παπαδόπουλος(Ασπίδα Ξάνθης), Εγιούπ Χατζηχασάνογλου(Εχίνος Σπορ)

8 γκολ: Αντώνης Τσακιρούδης(Άρης Πετεινού), Γιώργος Κριεζής(Ηρακλής Ζυγού), Αχμέτογλου Αμέτ(Κεντητή)

7 γκολ: Χρήστος Ξανθόπουλος(Αστέρας Μαγικού), Σταύρος Βασιλειάδης(Αναγέννηση Θαλασσιάς)

6 γκολ: Παναγιώτης Κατσιλίδης(Απόλλων Ξάνθης), Τουγκάι Χότσκα(Εχίνος Σπορ)

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it