Search

Με δύο προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει Κέρκυρας! Τα εισητίρια του αγώνα

Μετά το 10ο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, η ομάδας της Ξάνθης επέστρεψε την Κυριακή στην βάση της. Το 1-1 του Σαββάτου στην Τρίπολη, διατηρεί την ξανθιώτικη ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Αστέρα και τον Πανιώνιο με 28 βαθμούς και πλέον η προσοχή της ομάδας εστιάζεται αποκλειστικά στην επόμενη αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (15:00) με αντίπαλο τον Α.Ο. Κέρκυρα του Γιάννη Μαντζουράκη, στο Xanthi FC Arena.

Κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χωρίστηκαν από την τεχνική ηγεσία σε δύο γκρουπ με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης του «Θ. Κολοκοτρώνης» να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι τις ασκήσεις τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Λουσέρο, ενώ ο Σάκης Γκαραβέλης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση κι έκανε θεραπεία. Ο Σαλιμό Συλλά που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι, αποφασίστηκε από τον Μίλαν Ράσταβατς να απουσιάσει από την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Κέρκυρα για την 21η αγωνιστική.

Παράλληλα κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια του αγώνα, η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε., το Σάββατο 10/02/2018 και ώρα 15.00, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής :

Για τους φιλάθλους, ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, πώληση για:

  • τη ΘΥΡΑ Α τιμή εισιτηρίου 10 €
  • παιδικό εισιτήριο 5 €

Α) Μέσω internet (Viva.gr)

Β) Από τα γραφεία του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ως εξής :

  • Από Τρίτη 06/02 έως και Παρασκευή 09/02, από τις 10.00 έως 17.00
  • Το Σάββατο 10/02, από 10.00 έως 13.00.
    Από τις 13.30 θα λειτουργεί εκδοτήριο και στο γήπεδο

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Share it