Search

Pregame: Α’ ΕΠΣ Ξάνθης: 15η αγωνιστική (15:00 LIVE SportsΑddict)

Με τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής και πρώτης του Β’ γύρου του πρωταθλήματος συνεχίζεται η δράση στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, με πολύ σημαντικά παιχνίδια τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά.

Η πρωτοπόρος Ασπίδα υποδέχεται την Κεντητή θέλοντας να διευρύνει το νικηφόρο σερί της, ενώ ο Άρης Πετεινού που βρίσκεται στην δεύτερη θέση υποδέχεται το Νέστο Κύρνο που καίγεται για βαθμούς. Ο Αστέρας Μαγικού μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής έχει μπροστά του δύσκολη έξοδος στην Φελώνη κόντρα στην Βιστωνίδα, ενώ  η πέμπτη της βαθμολογίας Θαλασσιά δοκιμάζεται στην έδρα του Ζυγού ενώ ο Απόλλωνας παίρνει άνευ αγώνα τρίποντο.

Τα δύο πιο σημαντικά ματς αφορούν την μάχη της παραμονής, με τον ενισχυμένο Ερμή Μάνδρας να υποδέχεται  τον Εχίνο σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τους γηπεδούχους, ενώ το πιο σημαντικό ματς της ημέρας θα γίνει στα Πηγάδια οπού η ΑΕ Ξάνθης υποδέχεται τον Ατλα Σελίνου σε ένα κομβικό ματς για την μάχη της παραμονής.

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Απο το 1997 όταν και ιδρύθηκε το γυμναστήριο DYNAMIC BODY CLUB είναι εδώ για να σου δώσει όσα θές σε ένα καλό γυμναστήριο απο εξειδικευμένους γυμναστές. Διαθέτει χώρους ελεύθερων βαρών , fitness , τμήματα αεροβικής γυμναστικής (aerobic) , τμήματα πολεμικών τεχνών ( Kick boxing , πυγμαχία , krav maga , Jiu Jitsu) , power plate καθώς και τμήματα Zumba & Belly Dance. Tα προγράμματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.  Επίσης κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του γυμναστηρίου μπορεί να γίνει προσωπική προετοιμασία αθλητών σε όλο το φάσμα των αθλημάτων καθώς και προετοιμασία σε αθλήματα για σχολές σωμάτων ασφαλείας.

Το La Bombonera Cafe-Bar and More ανανεώθηκε και σας περιμένει στον καλαίσθητο πολυχώρο του με 2 ορόφους στην Βασιλίσσης Σοφίας 8 στην Ξάνθη. Στο 1ο όροφο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το τσίπουρό σας σε συνδυασμό με τους εκλεκτούς μεζέδες της Κυρίας Κατερίνας οι οποίοι έχουν μεγάλη ζήτηση, βλέποντας παράλληλα τους αγαπημένους σας αγώνες ή ακούγοντας ποιοτική μουσική.

Ο 2ος όροφος προσφέρεται καθημερινά ως αναγνωστήριο για τους φοιτητές σε συγκεκριμένες ώρες με ειδικές τιμές. Επίσης η τοποθέτηση ενος μεγάλου προτζέκτορα σας δίνει τη δυνατότητα για σεμινάρια ή παρουσιάσεις. Ακόμη κάθε Σάββατο μετά τις 23:00 χορεύουμε σε ρυθμούς tango/latin/salsa.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 15:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Φελώνης: ΑΟ Βιστωνίδα – Αστέρας Μαγικού (Ουζουνίδης,  Ζαφειρϊου,  Ξυνός)

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – Αναγέννηση Θαλασσιάς (Σουρουτζίδης, Κωνσταντινίδης,  Χρυσέλης Γ.)

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Εχίνος Σπορ (Βαχαβιώλος,  Τζεβελεκίδης,  Καραλευθέρης)

Γήπεδο ΔΑΚ: Ασπίδα Ξάνθης – Κεντητή (Ανεστίδης,  Τζιβαρτζίδης,  Ιωαννίδης Μ.)

Γήπεδο Πηγαδίων: ΑΕ Ξάνθης – Άτλας Σελίνου (Κιοτζένης,  Κουλά Χασ.,  Βαμβακίδης)

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Νέστος Κύρνου (Γιαπουτζής, Γκοντόλιας, Οτουζμπίρ)

Απολλων Ξάνθης – Π. Μελάς Κουτσού  3-0 α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it