Search

Photos: Μετατέθηκε για αύριο την ίδια ώρα το Δόξα Προσκυνητών-Απόλλων Παραλιμνίου!

Δεν ξεκίνησε ποτέ, τελικά, ο αγώνας μεταξύ της Δόξας Προσκυνητών και του Απόλλων Παραλιμνίου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής, κάτι που επιβεβαίωσε και το σχετικό ρεπορτάζ του SportsAddict, αλλά και όπως ενημερωθήκατε μέσα από το LIVE του!

Παρ’όλο που έγιναν και πάλι πολλές προσπάθειες, τόσο από τους ανθρώπους του γηπέδου, όσο κυρίως και από τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, με αντλίες νερού, η κατάσταση βελτιώθηκε μερικώς, άλλα όχι σε τέτοιο βαθμό που ήταν δυνατή η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο ρέφερι Γεωργιτσόπουλος του συνδέσμου Δράμας, που αντικατέστησε τον Σιδηρόπουλο από τον σύνδεσμο Έβρου, ο οποίος δήλωσε κόλλημα, αν και είχε δώσει περιθώριο μισής ώρας για την έναρξη του αγώνα, βλέποντας πως η κατάσταση δεν είχε βελτιωθεί σε ιδανικό βαθμό, συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, αναφέροντάς τους πως η διεξαγωγή του αγώνα δεν είναι δυνατή.

Έτσι κατόπιν εντολής και της αρμόδιας αρχής, οι δύο ομάδες ανανεώνουν την συνάντησή τους για αύριο 5 Φεβρουαρίου, με την σέντρα να αναμένεται να δοθεί την ίδια ώρα, δηλαδή στις 15:00.

 

Share it