Search

Photos: Βαθιά βαθμολογική ανάσα με τριάρα για τον Ορφέα Ξάνθης πριν τον “τελικό” με ΑΕΔ

Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Ορφέας Ξάνθης που πέτυχε πανάξια νίκη επί του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής με 3-1 και βρήκε εκ νέου απο  την επικύνδυνη ζώνη.

Η ομάδα της Ξάνθης ήταν η απόλυτη κυρίαρχος και έψαξε απο νωρίς το γκολ, έχοντας στο 18′ μεγάλη φάση με το σουτ του Ξαντινίδη να σταματά στο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Ορφέα πίεζε όμως δεν κατάφερνε να βρει τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του Κασίμη μέχρι τουλάχιστον το 45′ όταν ο Πασχαλάκης μπήκε ωραία στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για τον Ορφέα.

Στην επανάληψη και ενώ οι ξανθιώτες φαινόταν να ελέγχουν οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και στην πρώτη τους ουσιαστικά φάση κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Γκλαβίνη στο 60′

Ένα τέρμα που αφύπνισε ακόμη περισσότερο τους ξανθιώτες που έπαιξαν στο μισό γήπεδο την ομάδα των Σερρών και στο 74′ μετά απο εκτέλεση φάολυ του Γιάννη Καραγκιόζη ο Μακράκης με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τον Ορφέα, με τον Χίντ Ιμέρ μετά απο ωραία ενέργεια και ασίστ του Μπουνταγκίδη να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Τεράστια βαθμολογική ανάσα για τον Ορφέα απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται σχεδόν υποβιβασμένη, και πλέον στην ομάδα της Ξάνθης περιμένουν με αγωνία το μεγάλο ματς της ερχόμενης εβδομάδας με την ΑΕ Διδυμοτείχου στο γήπεδο του ΑΟΞ. Διατητής του αγώνα ήταν ο Ψωμόπουλος με βοηθούς τους Κουκούμη και Καρασαβαίδη της ΕΠΣ Καβάλας.

 

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας(61′ Χατζηπαππάς), Μαλαδένης, Μακράκης(90′ Μυγγίδης), Μαυρόπουλος, Ξαντινίδης(89′ Μουμίνογλου), Μπουνταγκίδης, Χίντ Ιμέρ, Καραγκιόζης Ι., Πασχαλάκης

Μ. Αλ. Καρπερής: Κασίμης, Παπανικολάου, Νέδος, Μάνος, Νικολίτσας, Τουσουνίδης, Μπίντσης(80′ Μόσχος), Κυρικτσής)85′ Βάκουλης), Κούτλας, Γκλαβίνης, Μπάρδας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it