Search

LIVE: Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 15ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Το SportsAddict για ακόμη μία Κυριακή σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τη δράση από τους αγώνες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά των ομάδων της Θράκης, ΑΕ Διδυμοτείχου – ΑΟ Καβάλα, Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής, Ελπίς Σκουτάρεως – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου και Αετός Ορφανού – Άρης Αβάτου.

Ρεπορτάζ από τα γήπεδα: Νεκτάριος Αμποβιανίδης, Βλαδίμηρος Αρζίδης, Κώστας Νασούδης & Δημήτρης Παναγιωτάκος.

Το live συντονίζει: Κοσμάς Πανταζής.

Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές, με όλες τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 15.00:

ΑΕ Διδυμοτείχου – ΑΟ Καβάλα
Διαιτητής: Τσοπουλίδης (ΕΠΣ Ξάνθης)
Βοηθοί: Εμπλιούκ, Κηλικιώτης (ΕΠΣ Ξάνθης)

Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής
Διαιτητής: Ψωμόπουλος (ΕΠΣ Καβάλας)
Βοηθοί: Κουκούμης, Καρασαβαΐδης (ΕΠΣ Καβάλας)

Ελπίς Σκουτάρεως – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
Διαιτητής: Ασβεστόπουλος (ΕΠΣ Κιλκίς)
Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος, Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Κιλκίς)

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Νέστος Χρυσούπολης
Διαιτητής: Τσακαλίδης (ΕΠΣ Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Πασσάλης, Κεχαγιάς (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Έβρου)
Βοηθοί: Τερζόπουλος, Διαμάντης (ΕΠΣ Έβρου)

Αετός Ορφανού – Άρης Αβάτου
Διαιτητής Βουρνέλης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Βοηθοί: Τοροσιάδης, Τασόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)

14:10 Προς αναβολή το ματς ανάμεσα στη Δόξα Προσκυνητών και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου! Δείτε περισσότερα εδώ!

14:20 Σε σχετικά καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στο Διδυμότειχο όπου δεν βρέχει αυτή τη στιγμή.

Πάμε να ξεκινήσουμε με τις συνθέσεις των ομάδων.

Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής

Ορφέας: Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Ξαντινίδης, Μπουνταγκίδης, Χιντ, Καραγκιόζης Ι., Πασχαλάκης.
Στον πάγκο: Χατζήπαππας, Αϊκούτ, Μουμίνογλου, Τσιλιγγίρης, Χαλήλ, Μιγγίδης, Γιαννακόπουλος.

Καρπερή: Κασίμης, Παπανικολάου, Νέδος, Μάνος, Νικολίτσας, Τουσουνίδης, Μπίντσης, Κυρικτσής, Κούτλας, Γκλαβίνης, Μπάρδας.
Στον πάγκο: Βάκουλης, Μόσχος, Μπρίκος.

ΑΕ Διδυμοτείχου – ΑΟ Καβάλα

ΑΕΔ: Συριτούδης Κ., Θάνος, Καζάλας, Πατιαλιάκας, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Καπετανίδης, Γιαννόπουλος, Σουλεϊμάν.
Στον πάγκο: Νικολαΐδης, Ζαφειρόπουλος, Αλεξακίδης, Συριτούδης Α., Παπούδης, Τζανετάκος, Σιμτσάκης.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Σέχου, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Αδαμάκης, Πάλλας, Βαλαβανόπουλος.
Στον πάγκο: Μπλιός, Ηλιάδης, Χατζηκυριάκου.

Αετός Ορφανού – Άρης Αβάτου

Αετός:

Άρης: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Γκέκας, Ταχτσίδης, Λαζαρίδης, Ευθυμιάδης, Σαρηγιαννίδης.
Στον πάγκο: Κουτίνης, Βασιλειάδης, Καλαϊτζίδης, Εμίνογλου, Μπαργκάν, Μελισσόπουλος Ν., Κελεσιάδης.

Ελπίς Σκουτάρεως – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Ελπίς: Ταταρίδης, Αγγελίδης, Μουσικάκης, Κασμερίδης, Σαϊνατούδης, Δαγκούλης, Νικολαϊδης, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης, Παπαβασιλείου, Ζυγκερίδης

Δόξα: Κορωνάκης, Χατζήπαππα, Παρασκευόπουλος, Μίλλερ, Αλεξακούδης, Κούτρας, Γάιδας, Ανυφαντάκης, Πανουργιάς, Κρασσώνης, Στοΐνοβιτς.
Στον πάγκο: Κοσίης, Ξενοδοχίδης Ι., Μουρατίδης, Συνοδινός, Ξενοδοχίδης Η., Αντρέου, Πλασταράς.

14:45 Βροχή και ομίχλη τα συστατικά του καιρού αυτή την ώρα στην Ξάνθη και όπως είναι λογικό λιγοστός ο κόσμος στις εξέδρες του γηπέδου του ΑΟΞ.

14:50 Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης όπου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ματς Προσκυνητές – Παραλίμνιο, όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες. Όπως μεταφέρει ο απεσταλμένος του SportsAddict Κώστας Νασούδης, η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη από ότι πριν μία ώρα. Άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού προσπαθούν να βγάλουν τα νερά από τον αγωνιστικό χώρο, με τους διαιτητές να προτίθενται να περιμένουν μέχρι τις 15:25 για να καθαρίσει. Σε αντίθετη περίπτωση το ματς θα αναβληθεί. Στο συγκεκριμένο αγώνα να τονίσουμε ότι υπάρχει και αλλαγή του πρώτου διαιτητή, με τον Γεωργιτσόπουλο του Συνδέσμου Δράμας να έχει αντικαταστήσει τον Σιδηρόπουλο της ΕΠΣ Έβρου.

15:02 Σέντρα στα παιχνίδια, εκτός βέβαια αυτού ανάμεσα σε Δόξα Προσκυνητών και Απόλλωνα Παραλιμνίου.

15:08 Οριστική αναβολή στο παιχνίδι της Δόξας Προσκυνητών! Παρακάτω η στιγμή που οι διαιτητές ανακοινώνουν στους παίκτες ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί το ματς. Για αύριο Δευτέρα την ίδια ώρα (15:00) μετατίθεται η αναμέτρηση.

12′ ΓΚΟΛ για την Ελπίδα Σκουτάρεως! Ο Ζυγκερίδης ανοίγει το σκορ απέναντι στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

12′ ΓΚΟΛ για την ΑΕ Διδυμοτείχου! Ο αρχηγός της Χρήστος Γιαννόπουλος κάνει το 1-0 κόντρα στην Καβάλα!

12′ ΓΚΟΛ για τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου! Ο Κουμπρόγλου κάνει το 1-0 απέναντι στο Νέστο Χρυσούπολης.

18′ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για Ορφέα! Μετά από ωραία μπαλιά του Πασχαλάκη, ο Ξαντινίδης με όμορφο κοντρόλ μπαίνει στην περιοχή, περνά τον γκολκίπερ, όμως το εν κινήσει σουτ του σταματά στο δεξί δοκάρι του Κασίμη.

27′ ΓΚΟΛ για τον Ξηροπόταμο! Ο Μπερούκας κάνει το 2-0 απέναντι στη Χρυσούπολη, σκορ που αν παραμείνει θα είναι πολύ κακό για τις ομάδες της Θράκης που παλεύουν για την παραμονή.

44′ Ο Ξαντινίδης χάνει νέα ευκαιρία για τον Ορφέα, το ματς παραμένει στο 0-0.

44′ ΓΚΟΛ για την Καβάλα! Ο Παπαδόπουλος με πέναλτι ισοφαρίζει για τον ΑΟΚ στο Διδυμότειχο. Καταιγίδα ξεκίνησε αυτή την ώρα στην πόλη των κάστρων που αναμένεται να κάνει δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών στο β’ μέρος. Νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ για τους Καβαλιώτες.

45′ ΓΚΟΛ για τον Ορφέα Ξάνθης! Με ωραίο τελείωμα του Πασχαλάκη οι Ξανθιώτες ανοίγουν το σκορ κόντρα στην Καρπερή!

Τέλος α’ ημιχρόνου στα ματς.

16:05 Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου στα ματς.

47′ Καλή φάση για Ορφέα με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Πασχαλάκη, άουτ η μπάλα. Έχει μπει πολύ καλά η ομάδα της Ξάνθης στην επανάληψη.

52′ ΓΚΟΛ για την Ελπίδα Σκουτάρεως! Ο Παπαβασιλείου κάνει το 2-0 απέναντι στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

60′ ΓΚΟΛ για την Καβάλα! Ο Βαλαβανόπουλος βάζει μπροστά στο σκορ τον ΑΟΚ στο Διδυμοτείχο. Ολική ανατροπή και 2-1 η Καβάλα.

60′ ΓΚΟΛ για τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής! Στην πρώτη της φάση στο ματς η Καρπερή ισοφαρίζει σε 1-1 κόντρα στον Ορφέα με τον Γκλαβίνη.

61′ Αλλαγή για τον Ορφέα. Στη θέση του Χατζηπαππά ο Κατρανίτσας.

70′ Παραμένει το 0-0 στο Οφρύνιο. Στέκεται εξαιρετικά μέχρι στιγμής ο Άρης Αβάτου.

74′ ΓΚΟΛ για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Μακράκης βάζει και πάλι μπροστά τους Ξανθιώτες κάνοντας το 2-1!

78′ Δοκάρι για την ΑΕΔ με τον Γιαννόπουλο!

80′ Πρώτη αλλαγή για την Καρπερή στο ματς, στη θέση του Μπίντση ο Βάσκος.

85′ ΓΚΟΛ για την Ελπίδα Σκουτάρεως! Με πέναλτι του Καπετάνου οι Σερραίοι κάνουν το 3-0 απέναντι στο Σιδηροχώρι.

87′ ΓΚΟΛ για τον Αετό Ορφανού! «Λύγισε» στο φινάλε το Άβατο. Με πέναλτι του Δουμάνη το γκολ του Αετού για το 1-0.

88′ ΓΚΟΛ για τον Ορφέα Ξάνθης! Καθαρίζει το ματς ο Ορφέας με τον Χιντ Ιμέρ μετά από ωραίο γύρισμα του Μπουνταγκίδη για το 3-1.

89′ ΓΚΟΛ για το Νέστο Χρυσούπολης! Ο Φαμπιόλ μειώνει σε 2-1 κόντρα στον Ξηροπόταμο.

Τέλος στα παιχνίδια. Ευχαριστούμε που ήσασταν και σήμερα κοντά μας. Μείνετε στο SportsAddict καθώς ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του ομίλου.

Τη live ενημέρωση στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Γεωργικά Εφόδια ΛΙΑΓΚΗΣ

Στον «Λιάγκη» μπορείτε να βρείτε γεωργικά είδη, σπόρους, λιπάσματα,γεωργικά προϊόντα και γεωργικά φάρμακα, εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές. Θα μας βρείτε επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 87 στην Κομοτηνή.

Λεχούδης

Η εταιρία Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

The Cups

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Οι επιχειρήσεις απ’ το Διδυμότειχο: New York Cafe-Bar, το Μουσικό Καφενείο «Νόστος», Nektarios Biliakakis Photography, το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων «Τερτσούδης Χρήστος» και το Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Τσινούδη-Μπαμπούρα».

 

Share it