Search

Ο Υπεύθυνος εκπαίδευσης του δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ, Χρήστος Σίσκος αποκαλύπτεται στο SportsAddict!

Τον αγώνα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων κόντρα στην Ελπίδα Σαπών, παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Σπάρτακου, Πέτρος Δεληγκιόζης, με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης του δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ, Χρήστο Σίσκο, με τον οποίο και συνομίλησε το SportsAddict.

Ο Χρήστος Σίσκος και οι βοηθοί του βρέθηκαν στην Κομοτηνή για ένα τριήμερο, κατά το οποίο και παρακολούθησαν όλα τα τμήματα της ακαδημίας του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, με την οποία και συνεργάζεται η ΑΕΚ, να αγωνίζονται, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα!

Όπως μας ανέφερε: “Βρεθήκαμε στην Κομοτηνή τις τελευταίες τρεις ημέρες και παρακολουθήσαμε όλα τα τμήματα της ακαδημίας του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, με την οποία και συνεργαζόμαστε, να αγωνίζονται. Ακόμη συζητήσαμε με τους υπεύθυνους της ακαδημίας, σχετικά με την εξέλιξή της, το πρόγραμμα της αλλά και ορισμένες τροποποιήσεις σε αυτό. Η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή, ωστόσο υπάρχουν ακόμη σημαντικά περιθώρια βελτίωσης. Σε αυτό το σκεπτικό βασίζονται και οι όποιες “αλλαγές” συζητήθηκαν, με σκοπό την βελτίωση των παιδιών και της ακαδημίας.”

Σχετικά με το επίπεδο του τόπου ανέφερε: “Το κακό στην περιοχή είναι ότι το επίπεδο δεν είναι πολύ υψηλό και αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Ωστόσο υπάρχουν παιδιά τα οποία έχουν ξεχωρίσει με την απόδοσή τους και θα κληθούν στα Σπάτα για καταγραφή αγωνιστικών ικανοτήτων. Έπειτα παρακολουθώντας την εξέλιξή τους, ίσως μερικά από αυτά, να κληθούν να αγωνιστούν και στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.”

Μπορεί όντως τα τελευταία χρόνια το ποδοσφαιρικό επίπεδο του νομού Ροδόπης, κυρίως στο κομμάτι των ακαδημιών, να έχει υποβιβαστεί, ωστόσο ο Χρήστος Σίσκος φάνηκε αρκετά αισιόδοξος, αλλά και ικανοποιημένος, σχετικά με την δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, ευχόμενος τα καλύτερα για το μέλλον της.

Share it