Search

Video: Η αποστολή και το pre game για το τελευταίο εντός της χρονιάς για τις Βασίλισσες της Θράκης

Να αποχαιρετήσουν τους φιλάθλους τους με νίκη θέλουν οι Βασίλισσες της Θράκης, που την Κυριακή στις 15:00 θα υποδεχθούν στο Ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης την ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς.

Η ομάδα του Ανέστη Αλεξούδη παρότι εκτός έδρας είναι αήττητη! μετρώντας δύο νίκες και μια ισοπαλία, εντός δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πανηγυρίσουν νίκη μετρώντας 1 ισοπαλία και 3 ήττες κάτι που θέλουν να αλλάξουν στο τελευταίο εντός της χρονιάς, ακολουθούν δύο εκτός σε Κομοτηνή και Σέρρες, απέναντι στον Μέντεκα Καλαμαριάς και έτσι να δώσουν την ευκαιρία σε συγγενείς και φίλους της ομάδας να πανηγυρίσουν όλοι μαζί το τρίποντο.

Φωτογραφία του χρήστη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΞΑΝΘΗΣ.

Την αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας απαρτίζουν οι: Μαγγοπούλου, Ναλμπάντη, Χατζηαντωνίου, Παπατζέλου, Κατσαρού, Γκονζάλες, Τσιρδάνη, Μετοικίδου, Βλάχου, Γεωργαλή, Παρδή, Πόρναλη, Σταύρου, Ευθυμιάδου, Αραμπατζή, Αλεξιάδου, Χασιώτη και Κριτσιμάλη.

Ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει και το καθιερωμένο βίντεο pregame που ετοιμάζουν κάθε αγωνιστική τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης

Share it