Search

Σεξουαλικό βοήθημα σε κατάστημα εσωρούχων προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας…

Ένα τραγελαφικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη με την αφορμή να αποτελεί ο… στολισμός μια βιτρίνας. Όπως πληροφορούμαστε απ’ το reportal.gr κάποιος καταστηματάρχης που εμπορεύεται εσώρουχα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, προέβη σε τέτοιου είδους στολισμό, που ενόχλησε την συντηρητική ηθική μίας κατοίκου, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία για να νουθετήσει τον επαγγελματία.

Το τόσο προκλητικό της υπόθεσης, ήταν η τοποθέτηση ενός σεξουαλικού βοηθήματος με την μορφή ομοιώματος ανδρικού μορίου στο ντεκόρ των αισθησιακών εσωρούχων που συνέλαβε ο καταστηματάρχης για να προωθήσει το concept για τη “γιορτή” του Αγίου Βαλεντίνου.

Το θέαμα αυτό ενόχλησε την αισθητική μιας κυρίας, η οποία το κατήγγειλε στην αστυνομία με την τελευταία να επιδεικνύει άμεσα αντανακλαστικά και να προχωρά σε σύσταση για “προσβολή της δημοσίας αιδούς” με απαίτηση να απομακρυνθεί άμεσα το αντικείμενο.

Όπερ και εγένετο εν τέλει, αφού όπως είναι εύλογο ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε να μπει σε περαιτέρω “μπελάδες” που του προκάλεσε η υποκριτική επικρατούσα ηθική της κοινωνίας, αλλά και η αποδοχή της από κρατικές υπηρεσίες που ερμηνεύουν με αυτό το πρίσμα τη νομοθεσία.

Share it