Search

Με 18αδα για το διπλό παραμονής στο Οφρύνιο ο Άρης Αβάτου!

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη Αβάτου για το πρώτο απο τα δύο συνεχόμενα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδισε στο Νομό Καβάλας,  με τους νταμπλούχους Ξάνθης να δοκιμάζονται την Κυριακή(15:00 LIVE Sportsaddict)στο Οφρύνιο Καβάλας απέναντι στον φορμαρισμένο Αετό Ορφανού

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσειεμενίδη μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Δόξα Προσκυνητών διατήρησε το +4 απο την ζώνη του υποβιβασμού ψάχνει όμως ένα μεγάλο εκτός έδρας αποτέλεσμα που θα της δώσει την ώθηση για γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Έφτασε κοντά όμως “αυτοκτόνησε”  στο Σκούταρι και σίγουρα οι ξανθιώτες θέλουν σαφέστατα καλύτερο αποτέλεσμα απο εκείνο το ματς έτσι ώστε να κάνουν απο τα πλέον αποφασιστικά βήματα παραμονής στην κατηγορία.

Πλήν του Πάρη Κοτόπουλου όλοι οι υπόλοιποι είναι  ετοιμοπόλεμοι και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα. Την 18αδα του Άρη απαρτίζουν οι: Αμουτζάκης, Χαριτίδης, Γκέκας, Δόντσος, Ευθυμιάδης, Ταχτσίδης, Κουτίνης, Λαζαρίδης, Βασιλειάδης, Εμίνογλου, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Σαρηγιαννίδης, Κελεσιάδης, Κούτρας,  Ψεμματάς, Μπουνταγκίδης, Καλαιτζίδης.

Share it