Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 15η Αγωνιστική-Pre Game (14:30 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict! 15η αγωνιστική σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης και όπως πάντα το μεγαλύτερο αθλητικό site της Θράκης, το SportsAddict δίνει και πάλι το παρόν. Απουσιάζει το σπουδαίο ντέρμπυ από την σημερινή αγωνιστική, όμως όπως πάντα υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα ματς, με τον αγώνα που θα διεξαχθεί στους Αγίους Θεοδώρους να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα. Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:30.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Και αφού θυμηθείτε τα όσα έγιναν στα ματς της προηγούμενης, 14ης, αγωνιστικής, μέσα από τον απολογισμό της, πάμε να ξεκινήσουμε την σημερινή ανάγνωση των αγώνων!

Αρχίζουμε από το γήπεδο της Στρύμης εκεί όπου ο Ορφέας υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Ένα ματς το οποίο έχει ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί και εντός αγωνιστικού χώρου. Η ομάδα του Ανέστη Σπυριάδη, που έκλεισε τις μεταγραφές της με την απόκτηση του Αχμέτ Φουρκάν και μετά την ισοπαλία που απέσπασε στις Σάπες, θέλει να επιστρέψει οπωσδήποτε στις επιτυχίες, χωρίς όμως να έχει στην διάθεσή της τον τιμωρημένο Βιόπουλο, αλλά πιθανότατα και τον τραυματία Ντεμιρτσίδη. Από την άλλη το σύνολο του κυρίου Κυνηγόπουλου, πάλεψε μεν στο Κόσμιο, καταφέρνοντας μάλιστα να ισοφαρίσει και προσωρινά, όμως δεν απέφυγε την ήττα. Στο σημερινό ματς θα παλέψει όπως πάντα για το καλύτερο, ευελπιστώντας να ανέβει βαθμολογικά.

Στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου, η Αναγέννηση Παγουρίων αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Άλλο ένα ματς στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη. Το Κόσμιο πραγματοποίησε την ύστατη στιγμή τρεις προσθήκες στο ρόστερ του και ευελπιστεί να παραμείνει για άλλη μια εβδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Αναγέννηση πάλι, εκεί που έδειχνε πλήρως αποδυναμωμένη, κατέκτησε ένα σπουδαίο διπλό στην Μεσσούνη και φαίνεται να συνέρχεται, μετά την αγωνιστική καμπή που είχε, αγωνιζόμενη και σήμερα για το θετικό αποτέλεσμα.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Ελπίδα Σαπών διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι που φιγουράρουν πανάξια στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πλέον, έχοντας μπροστά τους δύο πολύ δύσκολα ματς, αρχής γενομένης από το σημερινό. Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή δείχνει ασταμάτητη και μένει να δούμε αν θα ξεπεράσει και το εμπόδιο της Ελπίδας. Μιας Ελπίδας που μάλλον απογοητευμένη θα είναι από το αποτέλεσμα με τον Μέγα, καθώς ήταν καλύτερη σε εκείνο το ματς και ίσως άξιζε και την νίκη. Ωστόσο στόχος της ομάδας του Βασίλη Χαριτόπουλου, είναι η επιστροφή στις νίκες και με τον πρώτο σκόρερ της, Αμέτ Ερκάν, να ανεβάζει και πάλι ρυθμούς, φαίνεται αποφασισμένη να το πετύχει. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών για τις δύο ομάδες.

Η Δόξα Γρατινής φιλοξενεί την Μεσσούνη. Ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ με δύο ομάδες όμως, που βάσει των τελευταίων αποτελεσμάτων τους δεν είναι σταθερές στην απόδοσή τους. Από την μια η ομάδα του Τάσου Μπόζη συνήλθε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Σπάρτακο και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη η Μεσσούνη από εκεί που πήγε να πραγματοποιήσει την έκπληξη στο Κόσμιο, ηττήθηκε σε ένα σημαντικό ματς την περασμένη εβδομάδα από τα Παγούρια και παρέμεινε ουραγός.

Σε ένα επίσης αρκετά σημαντικό αγώνα ο Ορφέας Ξυλαγανής αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής με φόντο το κυνήγι της 6ης θέσης. Αμφότερες οι δύο ομάδες την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν με 1-0, με την μεν Ξυλαγανή να ηττάται στον Σώστη και τον ΠΑΟΚ να μην καταφέρνει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα από τον Σπάρτακο, παρ’όλο που άντεξε για 70 λεπτά. Συναρπαστικό αναμένεται αυτό το παιχνίδι, καθώς θα κρίνει, αν και νωρίς, σε μερικό βαθμό την ομάδα που θα παλέψει με την Δόξα Σώστη όπως όλα δείχνουν, για την είσοδο στα play-offs.

Στο τελευταίο μάλιστα ματς της αγωνιστικής, σε μια γειτονική μάχη, η Δόξα του Παναγιώτη Τσιπουργκένη αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στον Κομψάτο Πολυάνθου. Πρόκειται για ένα ματς που και οι δύο ομάδες επιθυμούν την νίκη και για λόγους γοήτρου, με τον Σώστη να επιθυμεί να δώσει συνέχεια στις νίκες του και να παραμείνει στην προνομιούχο 6η θέση. Από την άλλη ο Κομψάτος έχει ήδη ξεχάσει το πολύ κακό ματς με την Δόξα Γρατινής και θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κερδίσει το θετικό αποτέλεσμα.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ορφέας Στρύμης-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Αναγέννηση Παγουρίων-ΠΑΟΚ Κοσμίου

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ελπίδα Σαπών

Δόξα Γρατινής-ΑΟ Μεσσούνης

Ορφέας Ξυλαγανής-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Κομψάτος Πολυάνθου-Δόξα Σώστη

Share it