Search

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της Ξάνθης για Τρίπολη! Στεφάνι στην μνήμη του Τάκη Τσαγγαλίδη

Στην Τρίπολη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης, οπού βρίσκεται ο Θρακιώτικος σύλλογος μία μέρα πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις τελευταίες τους οδηγίες πριν την Σαββατιάτικη αναμέτρηση (15:00) και στη συνέχεια ο Σέρβος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Φλίσκας, Μελιόπουλος, Σβάρνας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Μεχία, Φασίδης, Τριάδης, Κίκε, Μπρίτο, Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ, Κάστρο.

Παράλληλα η ομάδα της Ξάνθης κατέθεσε στεφάνι στην κηδεία του εκλιπόντος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Τάκη Τσαγκαλίδη(ο δεύτερος όρθιος απο τα αριστερά και πρώτος με φανέλα) κι εκπροσωπήθηκε από το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Μπερμπέρογλου. Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ξανθιώτικης ομάδας, εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που τίμησε με την παρουσία του την ομάδα της Θράκης.

Share it