Search

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Κώστα Πλέγα!

Ύστερα από 3,5 χρόνια ο Κωνσταντίνος Πλέγας επέστρεψε στην Παναχαϊκή!  Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού.

Το 2013-2014, ο τότε 17χρονος άσος έκανε… παπάδες στη Football League και είχε γίνει μήλος της έριδον για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.  Τελικώς, εκείνο το καλοκαίρι, ο Αλέξης Κούγιας «ψήφισε» ερυθρόλευκο κι έδωσε τον μικρό με μεταγραφή στους Πειραιώτες.

Ο Πλέγας έμεινε στους Νέους του Ολυμπιακού μέχει πέρσι που πήγε στον Πανθρακικό, έχοντας εξαιρετική παρουσία, αλλά οι Θρακιώτες αναγκάστηκαν να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα της Football League, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Το περασμένο καλοκαίρι ο 20χρονος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, ωστόσο ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν του έδωσε καμία ευκαιρία και αποχώρησε.

Επέστρεψε στην Παναχαϊκή ο Πλέγας!

Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε προπονήσεις στην Παναχαϊκή, έδειξε σε καλή κατάσταση και τελικώς έγινε μέλος του ρόστερ. Θα έχει, ουσιαστικά, την ευκαιρία να ξαναβρεί τα πατήματά του σε ένα γνωστό περιβάλλον, στο… σπίτι του. Άλλωστε, μιλάμε για ένα παιδί με πάρα πολύ ταλέντο, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του, με την Παναχαϊκή από τη μεριά της να επιβεβαιώνει πως θέλει να στηριχθεί σε πιτσιρικάδες, θέλει να αναδείξει ταλέντα, πόσω μάλλον όταν μιλάμε και για Πατρινά ταλέντα..

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Στην Παναχαϊκή και τυπικά ανήκει από σήμερα ο Κων/νος Πλέγας. Ο 20χρονος πατρινός μέσος, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, μέχρι τον Δεκέμβρη ανήκε στο δυναμικό της ομάδας του Πανιωνίου. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παναχαϊκή και στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς με ενδιάμεσο σταθμό της καριέρας του τον Πανθρακικό».

Share it