Search

Ο απολογισμός της 14ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 18 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 14η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας συνέχισαν με νίκες, Μέγας και Ελπίδα αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής, ο Σπάρτακος ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, η Δόξα Σώστη νίκησε τον Ορφέα Ξυλαγανής και απόκτησε το προβάδισμα στην μάχη της 6ης θέσης, ενώ σπουδαία διπλό κατέκτησε η Αναγέννηση Παγουρίων.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, από το 2018 πλέον, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Ορφέας Στρύμης 5-1

Αν και οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα, ισοφαρίζοντας τους γηπεδούχους σε 1-1, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ανέβασε στην συνέχεια στροφές και κατέκτησε το τρίποντο της νίκης. Η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη άνοιξε το σκορ στο 3′ με την κεφαλιά του Δανίδη, ενώ στο 31′ ο Κυνηγόπουλος με γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 38′ και το 41′ ο Δανίδης, που σημείωσε χατ-τρικ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, στο 75′ ο Φώτης Ξενάκης με πλασέ έκανε το 4-1, ενώ στο 88′ ο Χατζητουλούσης με σουτ έγραψε το τελικό 5-1.

Ελπίδα Σαπών-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-1

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν Ελπίδα Σαπών και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, μετά το μεταξύ τους 1-1. Το σκορ άνοιξε στο 57′ με κοντινό πλασέ ο Καροτενούτο, ενώ μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Ρομπέρ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 1-1.

ΑΟ Μεσσούνης-Αναγέννηση Παγουρίων 1-2

Σπουδαίο διπλό στην μάχη της σωτηρίας κατέκτησε η Αναγέννηση Παγουρίων που επικράτησε με 1-2 της Μεσσούνης. Οι φιλοξενούμενοι πήραν γρήγορα το προβάδισμα, με την κεφαλιά του Κωνσταντή στο 12′, με τον Κεφή στο 16′ να γράφει με κοντινό σουτ το 0-2. Το μόνο που κατάφερε η Μεσσούνη ήταν να μειώσει σε 1-2 με το σουτ του Κισσούδη στο 75′.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-1

Πέρασε και από το γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης και την έδρα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, που επικράτησε με 0-1 και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Γρίβας με κεφαλιά στο 70′.

Κομψάτος Πολυάνθου-Δόξα Γρατινής 0-5

Εύκολο απόγευμα είχε η Δόξα Γρατινής κόντρα στον Κομψάτο Πολυάνθου, αφού καθάρισε την υπόθεση νίκη από νωρίς στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 5′ με τον Τάτσιο, στο 15′ ο Σεφκέτ Σελήμ έκανε το 0-2, ενώ ο Μπόζης στο 25′ και το 30′ έστειλε την ομάδα του στην ανάπαυλα προηγούμενη με 0-4. Το τελικό σκορ σημείωσε και πάλι ο Σεφκέτ Σελήμ στο 57′.

Δόξα Σώστη-Ορφέας Ξυλαγανής 1-0

Σημαντική νίκη πέτυχε η Δόξα Σώστη επί του Ορφέα Ξυλαγανής, σχετικά και με την μάχη των δύο ομάδων για την κατάκτηση της 6ης θέσης. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Σιόζιος με σουτ έξω από την περιοχή στο 85′. Να σημειώσουμε πως για τους γηπεδούχους ακυρώθηκε τέρμα στο 75′ =, σε μία φάση στην οποία τραυματίστηκε και ο τερματοφύλακας του Ορφέα, Ιάκωβος Στράτας. Στην συνέχεια μάλιστα ο γκολκίπερ της Ξυλαγανής διακομίστηκε για προληπτικούς λόγους και στο νοσοκομείο, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι το διάστημα απουσίας του.

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την 14η αγωνιστική!

Share it