Search

Με εξάσφαιρο “κλείδωσε” το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου Ξάνθης ο Άρης Αβάτου!

Με το ενάμησι πόδι, για να μην πούμε και με τα δύο,στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης βρίσκεται ο κάτοχος του τίτλου Άρης Αβάτου, που παρότι αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές ήτανεντυπωσιακός και διέλυσε με 6-0 τον Εχίνο Σπορ που είχε πολλές απουσίες.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, με τον Άρη να μπαίνει στο γήπεδο της Φελώνης και να καταφέρνει ήδη στο 4′ να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0, χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαζαρίδη στο 2′ και την κεφαλιά του Κελεσιάδη στο 4′. Στο 35′ και πάλι ο Κελεσιάδης, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών του πρώτου μέρους έκανε με νέα κεφαλιά το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης προχώρησε σε νέες αλλαγές δίνοντας ανάσες σε παίκτες του ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα στο Οφρύνιο, ωστόσο και πάλι η ομάδα του με “σβηστές” μηχανές κατάφερε να βρει ακόμη τρία τέρματα. Στο 50′ ο Βασίλης Λαζαρίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-0, για να ακολουθήσουν ακόμη δύο τέρματα αυτή την φορά απο τον Γιώργο Βασιλειάδη. Αρχικά στο 60′ όταν  με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ ο “Τσότσος” έκανε το 5-0 και στο 70′ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Στην ρεβάνς της 14ης Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Εχίνου η ομάδα του Αβάτου πάει με σαφέστατο προβάδισμα θέλοντας να δώσει το παρών για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον τελικό, και να καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Διαιτητής στο ματς της Φελώνης ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Γιώργο Χρυσέλη ενώ χρέη τέταρτου εκτελούσε ο Σάββας Κωνσταντινίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Εμίνογλου, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς(46′ Μπουνταγκίδης), Κουτίνης, Μελισσόπουλος Μ., Δόντσος, Γκέκας(46′ Βασιλειάδης), Ταχτσίδης, Λαζαρίδης, Σαρηγιαννίδης(55′ Ευθυμιάδης), Κελεσιάδης.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Μολά Χ., Μουαρέμογλου, Κιοσέ, Καδρή Αλ., Καδρή Χ., Σαμπρί(21′ Καμπούρ Εμρέ), Κάλφα, Κοτς, Καβάζ Αλή, Χατζηχασάνογλου, Μποασί

Share it