Search

Εξαιρετική παρουσία με πολλές διακρίσεις για τον ΚΟ Ξάνθης στην διεθνής συνάντηση “Απ. Παύλος” μαζί με Κατραντζή!

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης συμμετείχε με 10 αθλητές/ριες στη Διεθνή Διασυλλογική Διοργάνωση Κολύμβησης προ αγωνιστικών (11-12 Ετών) και αγωνιστικών κατηγοριών «Απ. Παύλος 2018», που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας στις 26 – 27 και 28 Ιανουαρίου 2018.

Στους αγώνες συμμετείχαν 500 περίπου αθλητές/αθλήτριες από Ελλάδα και εξωτερικό και πάνω από το 80 % της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης, με πρώτα ονόματα και πολλών Ολυμπιονικών, όπως ενδεικτικά η Αραούζου, η Ντουντουνάκη, η Βουρνά, ο Νέγρης,ο Καρπουζλής αλλά και ο Ξανθιώτης πρωταθλητής Χρήστος Κατραντζής.

Οι κολυμβητές/ριές του ξανθιώτικου συλλόγου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά σπουδαίους αθλητές της Ελληνικής Κολύμβησης και να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις τους και τις εξαιρετικές αθλητικές εμφανίσεις, αποκομίζοντας στοιχεία και εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στα επόμενα χρόνια. Επίσης είχαν την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν με τον ολυμπιονίκη Χρήστο Κατραντζή, παλιό αθλητή του ΚΟΞ, και τον Γιάννη Καρπουζλή και να συζητήσουν για κολυμβητικά θέματα, που τους απασχολούν.

Εξαιρετική εμφάνιση με ατομικά ρεκόρ και διακρίσεις στις κατηγορίες τους σημείωσαν οι αθλητές του ΚΟΞ. Συγκεκριμένα :

Καλοφώνου Λεονάρντα Αναστασία, χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. ελεύθερο (Γυναικών)

Τζούμα Ευαγγελία, χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. ύπτιο (ΠΚ-Α)

Γκάνας Αριστοτέλης, χάλκινο μετάλλιο στα 50 μ. ελεύθερο (Α12), πρόκριση στους τελικούς στα 50 μ. ελεύθερο (Α11, Α12) και νέο ατομικό ρεκόρ στα 50 μ. ελεύθερο(Α12)

Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος, πρόκριση στους τελικούς στα 50 μ. ελεύθερο (Α11-12) και νέο ατομικό ρεκόρ στα 50μ πεταλούδα (Α11)

Χριστακάκη Παρασκευή, πρόκριση στους τελικούς στα 100 μ. ύπτιο (Κ11-Κ12)

Τοπτσίδη Σοφία, όριο για τους Πανελλήνιους αγώνες στα 50μ. πεταλούδα (ΠΚ-Β)

Χαρισιάδου Αλεξάνδρα, νέο ατομικό ρεκόρ στα 100 μ. ελεύθερο (ΠΚ-Α)

Χατζηβασιλείου Γεωργία, νέο ατομικό ρεκόρ στα 100 μ. πρόσθιο (Κ11)

Τοπτσίδη Αναστασία, νέο ατομικό ρεκόρ στα 50 μ. ελεύθερο (ΠΚ-Β)

Καραγιαννίδης Μάξιμος Βέργος

Παράλληλα η ομάδα του ΚΟΞ έσπευσε να συγχαρεί τους διοργανωτές αλλά και όλους τους μικρούς αθλητές της:

“Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Καβάλας και τους δύο ναυταθλητικούς συλλόγους της Καβάλας, ΟΘΑΚ & ΝΟΚ, για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία. Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την άψογη εμφάνισή τους και για την αστείρευτη δύναμη και θέληση να συνεχίζουν να προπονούνται σε τόσο αντίξοες συνθήκες, σας ευχαριστούμε, είστε παράδειγμα για όλους.”

Share it