Search

Οι 3+1 βραβεύσεις με…Θρακιώτικο φόντο στην 36η γιορτή του ΠΣΑΠ!

Τη Δευτέρα (29/1) στο Μέγαρο Μουσικής πραγματοποιήθηκε η “36η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή”, η εκδήλωση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ο οποίος απένειμε βραβεία στους κορυφαίους της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Στις πιο σημαντικές βραβεύσεις της βραδιάς είχαμε δύο Θρακιώτικα βραβεία, με τον Κομοτηναίο αρχηγό της ΑΕΚ και πρώην της Ξάνθης Πέτρο Μάνταλο να αναδεικνύεται καλύτερος ποδοσφαιριστής της περσινής σαιζόν(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ ο Μάνταλος μαζί με τον Εβρίτη μέσο του Πανιωνίου Μανώλη Σιώπη επιλέχθηκαν στην κορυφαία ενδεκάδα(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Πέρα όμως απο της δύο Θρακιώτικες βραβεύσεις είχαμε και άλλες πολλές βραβεύσεις με…Θρακιώτικο φόντο.

Βράβευση για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο είχαμε για τον πρώην επιθετικό του Πανθρακικού ,Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν έδωσε το παρών στη γιορτή, αλλά έστειλε το εξής μήνυμα: “Θα ήθελα να είμαι πολύ εκεί πέρα γιατί είναι μια γιορτή γα τον ποδοσφαιριστή θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ και του συναδέλφους μου για την τιμή που μου κάνουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ποδοσφαιρική μου καριέρα  τις διοικήσεις και τους συμπαίκτες μου. Δεν μου επιτρέπεται να είμαι εκεί, γιατί το ποδόσφαιρο με κρατάει σε εγρήγορση και πλέον βρήκα κάτι που μου αρέσει να κάνω”.

Ο Γιώργος Παράσχος συμπλήρωσε πάνω από 500 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε ειδική βράβευση από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ, Παναγιώτη Κόρμπο, εξήγησε πως αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά γι’ αυτόν, ειδικά από την στιγμή που έχει φτάσει σε ηλικία 66 ετών. Εξήγησε πως δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα σταματήσει να είναι προπονητής. Ο τεχνικός του Απόλλωνα, και πρώην της Ξάνθης χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές, καθώς και τα καλά τους λόγια, την καλύτερη διαφήμιση στο πρόσωπό του, ενώ τόνισε πως αν τελείωνε τώρα την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής δεν θα ασχολούνταν με την προπονητική.

Ο Άκης Μάντζιος αναδείχτηκε ο καλύτερος προπονητής της Football League, καθώς κατέκτησε τον τίτλο και την άνοδο με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ανέφερε: “Θεωρώ την βράβευση μου τιμητική, γιατί προέρχεται από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές. Αφιερώνω το βραβείο στον γιο μου Μάριο και την οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης με την οποία πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα και παραλίγο αήττητοι”.

Ενώ μπορεί να μην έχει σχέση με Θράκη αλλά δεν θα μπορούσαμε να μην τονίσουμε την πιο σημαντική βράβευση της βραδιάς, αυτή του Λεωνίδα Κουτσούκη.Ο Λεωνίδας νίκησε τη λευχαιμία και ο αδερφός του που τον εκπροσώπησε στη γιορτή, ευχαρίστησε για το βραβείο και μεταξύ άλλων ανέφερε πως το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι να απολαμβάνουμε την κάθε ημέρα.

Πηγή Φωτογραφιών: Sport24.gr

Share it