Search

Δήλωσε παρών και… άνοιξε λογαριασμό με τα χρώματα της Ξάνθης ο Βασίλης Φασίδης

Διάγουμε το 63′ λεπτό της αναμέτρησης στα Πηγάδια και μετά απο ωραία ενέργεια του Ντουρίτσκοβιτς και σέντρα απο τα δεξιά ο Βασίλης Φασίδης πετάγεται με προβολή και κάνει το 2-1 για την Ξάνθη, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα απο συμπαίκτες και κόσμο.

Όχι μόνο γιατί ήταν το γκολ της ανατροπής αλλά γιατί ήταν και ένα πολύ σημαντικό τέρμα για τον 21χρονο χαφ απο την Βέροια, καθώς ήταν το πρώτο του με την ομάδα της Ξάνθης στην 13η του επίσημη συμμετοχή σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Φασίδης φέτος όσο παιρνά ο καιρός δείχνει έτοιμος να πιάσει απο τα μαλλιά της ευκαιρίες που του δίνει ο Μίλαν Ράσταβατς, με τον δανεισμό του πέρσι στον Αιγνιακό να αποδεικνύεται ευεργετικός για τον Φασίδη που έχει αρχίσει να θυμίζει τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που εντυπωσίαζε με την παρουσία του στα τμήματα Υποδομής του συλλόγου.

Ο Φασίδης την περσινή χρονιά στον Αιγνιακό είχε 25 συμμετοχές σημειώνοντας και τρία τέρματα, όμως αυτό που μετρά περισσότερο είναι πως ήδη έχει φτάσει της 11 συμμετοχές(8 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) και δείχνει απο παιχνίδι σε παιχνίδια καλύτερος, δείγμα της δουλειάς που κάνει και ο ίδιος προσωπικά. Άλλωστε ειδικά σε αυτές της ηλικίες μόνο το ταλέντο δεν αρκεί, και αποδεδειγμένα ο Βασίλης αυτό το διαθέτει.

Ο Φασίδης δήλωσε παρών σε ακόμη ένα ματς και δείχνει πανέτοιμος να διεκδικήσει θέση στην βασική ενδεκάδα, με τα δεδομένα πάντως αν συνεχίσει έτσι να είναι με το μέρος του,και τον τεχνικό της Ξάνθης την ίδια ώρα να τρίβει τα χέρια του απο ικανοποίηση καθώς βλέπει παιδιά όπως ο Βασίλης να βελτιώνονται συνεχώς και μαζί με της επιστροφές των τραυματίων να δίνουν μια εξαιρετική υπεροπλία για τους Θρακιώτες.

Share it