Search

Με 2+1 μετάλλια επέστρεψε απο το Πανελλήνιο Πάλης Ανδρών-Γυναικών το Δημοκρίτειο Κομοτηνής!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο κλειστό της Ζωφριάς το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών. Με τη συμμετοχή 360 αθλητών σε ελευθέρα – ελληνορωμαϊκή ανδρών, αλλά και στην κατηγορία των γυναικών το φίλαθλο κοινό που γέμισε το στάδιο, είχε την ευκαιρία να δει αγώνες και μάχες υψηλού επίπεδου, που προσέφεραν έντονες συγκινήσεις.

Με την Κομοτηνή μάλιστα να πανηγυρίζει την κατάκτηση δύο ασημένιων μεταλλίων απο αθλητές του Δημοκρίτειου, αλλά ενός χάλκινου απο τον Κομοτηναίο Νάρεκ Γκριγκοριάν που αγωνίζεται με τα χρώματα της Ευκαρπίας.

Μάλιστα ο Γκριγκοριάν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 57 κιλών οπού ο πρώην συναθλητής του Χρήστος Σκόνδρας του Δημοκριτείου κατεκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Το δεύτερο μετάλλιο για το Δημοκρίτειο ήρθε στα 125 κιλά οπού ο Ιμπίζ Νιαζί  κατετάγη δεύτερος.

Στους Ανδρες ξεχώρισε η ομάδα του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ελληνορωμαϊκή και το πανηγύρισε στο κέντρο του γηπέδου. Στην ελευθέρα πρωταθλητής σύλλογος αναδείχτηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Ασπροπύργου, ενώ στις γυναίκες στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων.

Τα αποτελέσματα των μεταλλίων σε όλες της κατηγορίες μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

 

 

 

Ελευθέρα

57κ.
1. Ναμετίδης Αϊλάν (Αναγέννηση Ασπροππυργου)
2. Σκόνδρας Χρήστος (Δημοκρίτειο)
3. Γκριγκοριάν Ναρέκ (Ευκαρπία)
3. Παπουνίδης Βλαδίμηρος (Μ. Αλέξανδρος Ζυγού)

125κ.
1. Καρυωτάκης Ιωάννης (Άτλας Καλλιθέας)
2. Ίμπιζ Νιάζι (Δημοκρίτειο)
3. Κυριακόπουλος Ραφαήλ (ΕΑΛ)
3. Δραμιτινός Γεώργιος (Άτλας Καλλιθέας)

Share it